" width="160" height="600" />
REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
" width="160" height="600" />
REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Samandağ Ayna Haber

İLİMİZ VALİSİ MASATLI, İLÇEMİZİ YALNIZ BIRAKMIYOR

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
İLİMİZ VALİSİ MASATLI, İLÇEMİZİ YALNIZ BIRAKMIYOR
68 views
30 Mart 2024 - 1:32
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

İlimizde göreve geldiği ilk günden itibaren ilimiz vatandaşlarıyla birebir iletişim halinde olan ve sahada incelemelerde bulunan ilimiz Valisi Mustafa Masatlı Samandağ ilçemizi de yalnız bırakmıyor.

Vali Masatlı Hz. Hızır (A.S) makamını ziyaret ederek dualar etti ve esnaf ile sohbet etti. İlçemizde gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında da bilgi verdi. İlimiz valisi vatandaşların sorunlarına da anında müdahale ederek çözüm sözü verdi. İlimiz Valisi, ziyaret sırasında karşılaştığı çocuklarla sohbet ederek hediye vermeyi de ihmal etmedi.  

Valimiz Mustafa Masatlı’ya ilçede gerçekleştirdiği ziyaretlerde Samandağ Kaymakamı Emre DÜNDAR ve Koordinatör Kaymakam Alper KIRGIL, eşlik etti.

İlçemizde depremden bu yana gerçekleşen çalışmalar Hatay Valiliği Basın Biriminden verilen bilgi ile şöyle sıralandı;

Samandağ TOKİ Konutları hızla yükseliyor.

Hıdırbey Mahallemizde bulanan arazi içerisinde ilk etap olarak 424 TOKİ konutları, kısa zamanda ve en sağlıklı şekilde kentin dokusuna uygun şekilde tamamlanacaktır.

Samandağ Semt Polikliniğimizde Sona Gelindi.

Valimiz Mustafa MASATLI, Samandağ İlçemizde yapımı tamamlanan ve yakın zamanda vatandaşlarımıza sağlık hizmeti sunumuna başlayacak olan Semt Polikliniği’nde incelemelerde bulundu.

12 poliklinik, görüntüleme odası ve laboratuvarları ile vatandaşlarımıza sağlık hizmeti verecek olan Samandağ Semt Polikliniği alanında incelemelerde bulunan Valimiz, çelik konstrüksiyon sistemi ile deprem dayanıklılığı esas alınarak yapımında sona gelinen proje hakkında yetkililerden bilgiler aldı.

Samandağ Esnafımız ve Hemşerilerimiz İle Bir Aradayız.

✅ 39 İş Yeri İle Sutaşı Prefabrik Çarşı

✅ 25 İş Yeri İle Eskişehir Prefabrik Çarşı

Valimiz Mustafa MASATLI, Samandağ İlçemiz de faaliyet gösteren esnafımızla bir araya geldi.

Gerçekleştirdiği ziyarette çarşı esnaflarımızla ve ilçemizdeki vatandaşlarımızla bir araya gelerek onlara bereketli kazançlar ve esenlikler diledi.

Eğitim Samandağımıza Nefes Oluyor.

✅8 Derslik 12 Şube

Çiğdede İlkokulu

✅8 Derslik 12 Şube

Hayrullah Nezihi Albayrak Özel Eğitim Okulu

Valimiz Mustafa MASATLI, Samandağ İlçemizde depreme dayanıklılığı esas alınarak yapımı devam eden okul inşaatlarımızda incelemelerde bulundu.

Samandağ Hükümet Konağı

Valimiz Mustafa MASATLI, Samandağ İlçemiz General Şükrü Kanatlı Mahallemizde yapımı hızla devam eden Hükümet Konağı inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Hızla devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Valimiz, inşaat çalışmalarının son durumu ve yürütülen çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgiler aldı

Kanaat önderleri ile görüşme

Valimiz Mustafa MASATLI, Karaçay Mahallesi Kanaat Önderi Salih YILMAZ ev sahipliğinde Kanaat Önderlerimiz ve vatandaşlarımızla bir araya geldi.

Ziyarette Hatayımızda ve ilçemiz özelinde 6 Şubat ve devamındaki depremlerden sonra yaralarımızı sarmak için yapılan devlet yatırımlarımız, planlanan projelerimiz ve yapılması gereken çalışmalar ile ilgili görüşülürken Valimiz; Devletimizin gücü ve milletimizin desteğiyle daha güçlü bir gelecek inşa edeceğimizin vurgusunda bulundu.

Haber – Foto: Ümit Dadük Sağaltıcı

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.