" width="160" height="600" />
REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
" width="160" height="600" />
REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Samandağ Ayna Haber

“KADİM ŞEHRİMİZ HAK ETTİĞİ YERE GELECEK”

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
“KADİM ŞEHRİMİZ HAK ETTİĞİ YERE GELECEK”
31 views
07 Mart 2024 - 16:21
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş: Hatay’ın master planı hazır…

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Erzinli vatandaş ve esnaflar ile bir araya geldi. Gerçekleştirdiği ziyaretlerde yoğun ilgi ile karşılanan Başkan Savaş ilk olarak Erzin CHP ilçe teşkilatının ve Erzin Belediyesi tarafından düzenlenen toplantıya katıldı.

Savaş konuşmasında,  “ 10 yıldır Büyükşehir Belediyesi olarak yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Hataylı hemşerilerimiz için master planını hazırladık. Hatay’ın dünyadaki sayılı şehirlerarasında yarışır hale gelmesi için daha çok çalışacağız. Kadim şehrimiz hak ettiği yerlere gelecek, bunu hep birlikte başaracağız” dedi.

Savaş ziyaretlerinin devamında Erzin’de faaliyet gösteren akaryakıt istasyonları esnafları ile görüştü.

Gündemi etkileyen akaryakıt fiyatları hakkında konuşan Savaş, özellikle tarım ile lojistik firmalarının işleyişinde önemli rol oynayan akaryakıt fiyatlarının makul fiyatlarını çekilmesi gerektiğini ifade ederek ekonominin de canlanması için de durumun önemini vurguladı.

“Hatay’ın her bölgesinde çalışmalarımız devam edecek”

CHP Erzin Bürosu’nda partililerle de görüşen HBB Başkanı Lütfü Savaş,  “ Erzin’in kanalizasyon ve içme suyu sorunlarını bitirdik. 15 mahallemizin su sorunu çözmüş olduk. 200 km’lik asfalt çalışmamız ile de şehir merkezi ve yayla yollarının da ulaşımlarını ciddi oranda rahatlattık. Hatay’ın her bölgesinde çalışmalarımız devam edecek” açıklamalarında bulundu.

Savaş, Erzin Kapalı Spor Salonu’nda Hatay il 3.cüsü olan Erzin Narenciyesi Yeşilkentspor Kız Voleybol Takımını tebrik ederek madalya ile kupalarını verdi.  Şanlıurfaspor Depsaş Enerji takımları arasında oynanan maçı da izleyerek sporcuları tebrik etti.

İyi Parti, Demokrat Parti ve Yeniden Refah Partisi ofislerine de ziyaret gerçekleştirerek Başkan adayları ile görüşen Savaş, seçim çalışmalarında başarılar diledi.

“Bütün renklerimizle biz bir Hatay’ız”

Hatay’da ayrışmadan her partinin şehrin yeniden ayağa kalkması için mücadeleci hizmet anlayışı gerçekleştirmesinin de altını çizerek,  “Demokrasimize ve Hatay’ımıza yakışan kardeşçe ve barış içinde yaşamaktır. Bütün renklerimizle biz bir Hatay’ız. Bizi bölmeyi amaçlayanlara en güzel cevap birlik ve beraberliğimizdir” dedi.

Başkan Savaş, ziyaretinin sonunda CHP Dörtyol seçim ofisinde partililerle görüştü.

Partili ve vatandaşlar tarafından ilgi ile karşılanan Lütfü Savaş,  “2024 seçimleri Hatay’ımızın geleceğini etkileyecek derecede oldukça önemli. Var gücümüzle ilimizin her noktasında çalışmalarımız devam ediyor. Hatay’ın her ilçesine eşit hizmet gayesi ile hizmetler yapıyoruz. Rengârenk şehrimizin her insanı bizim için çok kıymetli” diye konuştu.

Başkan Savaş’a ziyaretlerinde CHP Hatay İl Başkanı Hakan Tiryaki ve Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu eşlik etti.

Haber Merkezi

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.