" width="160" height="600" />
REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
" width="160" height="600" />
REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Samandağ Ayna Haber

“HATAY’DA YÜZLER ÖNTÜRK İLE GÜLECEK”

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
“HATAY’DA YÜZLER ÖNTÜRK İLE GÜLECEK”
22 views
27 Şubat 2024 - 16:18
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Öntürk’ün Hatay’ı İhya Edecek Projeleri 3 Mart’ta Tanıtılıyor

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, Hatay’ı gerçek belediyecilik çalışmaları ile imar ve ihya edecek çalışmaları kamuoyuna duyurdu.

3 Mart’ta gerçekleşecek olan tanıtım toplantısı öncesinde 5 yıllık görev süresi içerisinde gerçekleştirmeyi planladığı projelerin bir kısmını kamuoyuna duyuran Öntürk’ün açıkladığı projeler kent kamuoyunda heyecan yarattı.

Öntürk yol, su, altyapı, konut ve kentin geleceğine ışık tutacak projelerini şu şekilde sıraladı;“Hatay’da Yüzler Gülsün” diye seferberlik ruhuyla çıktığımız bu yolda şehrimizi yeniden ayağa kaldırmak, imar ve ihya etmek için canla başla çalışacağız.”dedi.

Önceliğimiz Hatay’ın Ayağa Kalkması

Hatay’ımızı, üzerinde titizlikle çalışarak hazırlanan projelerle adeta baştan inşa edeceğine vurgu yapan Mehmet Öntürk; “Büyükşehir Belediyesi olarak hemşerilerimiz için evler inşa ederek güvenli konutlara uygun ve ucuz erişim imkanı sağlayacağız.1000 nüfus üstü kırsalda ki mahallerimize içerisinde taziye ve toplantı salonlarının olacağı toplantı salonlarının olacağı kadınların sosyal ve kültürel faaliyetlerini yapacağı 100 meydan yapacağız. Hatay’ımızı tarihiyle, kültürüyle gastronomisiyle, deniziyle, Yaylalarıyla, tarımıyla turizm cenneti haline getireceğiz.” Dedi.

Her Anında Hep Yanında

Yapılacak projelerle tüm Hatay’ı kucaklayacaklarını ifade eden Öntürk: “Emeklilerimizin ve esnafımızın her zaman destekçisi olacağız.Çınarlarımız yaşlılarımızı, özel çocuklarımızı her zaman el üstünde tutacağız.Gençlerimizi, eğitim kültür-spor ve istihdam alanında destekleyeceğiz. Kadınlarımızı, hayatın her anında Hatay’ın her yanında istihdam, mesleki eğitim ve sosyal projelerle destekleyeceğiz.Çiftçimizin, sanayicimizin, üreticimizin her zaman yanında olacağız. Depremde şehit olan kardeşlerimizin bu dünyaya bıraktıkları emanetlere sahip çıkacağız. Yaralı kardeşlerimizin her zaman yanında olacağız.Bu hedeflerimizi ayakları yere basan projelere dönüştürürken; konunun uzmanlarıyla, akademisyenlerle, meslek örgütleriyle ve başarılı yerel yöneticilerle uzun uzun çalıştık.

Tüm bunları ve daha fazlasını hep birlikte gerçekleştireceğiz.” diye konuştu.

Öntürk, 3 Mart Pazar günü saat 14.00’te Hatay Merkez  Spor Salonunda  (Hatay Stadyumu Yanı)  tüm projelerini detaylarıyla kamuoyuna tanıtacak.

Haber – foto: Ümit Dadük Sağaltıcı

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.