" width="160" height="600" />
REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
" width="160" height="600" />
REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Samandağ Ayna Haber

ÇİFTÇİLERİMİZE UYGUN FİYATA KALİTELİ GÜBRE DESTEĞİ VERİYORUZ

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
ÇİFTÇİLERİMİZE UYGUN FİYATA KALİTELİ GÜBRE DESTEĞİ VERİYORUZ
27 views
23 Şubat 2024 - 16:33
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş: Hükümetin yapması gereken hizmetten daha fazlasını biz yaptık. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Altınözü ilçesinde düzenlenen halk toplantısında vatandaşlar, esnaflar ve çiftçilerle bir araya geldi.

Fatikli, Çetenli, Oymaklı, Babatorun, Yolağzı, Keskincik, Kıyıgören ve Hacıpaşa Mahalleleriyle birlikte

CHP İlçe Başkanlığını da ziyaret eden Başkan Savaş, HBB’nin yeni projelerini anlatarak Altınözülüler’in taleplerini dinledi.

Savaş, mahallelerin kanalizasyon, içme suyu ve çakıl kum ihtiyaçlarının karşılanması için görevlendirmeler yaptı.

“Birliğe ihtiyacımız var, tecrübemizle Hatay’ı yeniden ayağa kaldıracağız”

Hiçbir zaman hizmetlerde ayrımcılık yapmadıklarını aktaran Savaş, “Hatay il genelinde, hizmet ederken politik gözlük kullanmadım. Adalet ve eşitlikle 15 ilçemize hizmet veriyoruz. Mahalle bazlı acil ihtiyaçlara maksimum düzeyde yatırım yapıyoruz. Benim sizinle olan sevgi bağlarımın çok kuvvetli olduğunu ve karşılıksız olmadığını son günlerde bir kez daha anladım. Sizin desteklerinizle dik durdum ve mücadele ettim. Farklı siyasî partilere gönül verenler de bize teveccüh gösteriyor. Büyükşehir ve ilçe belediyelerle uyumlu çalışan bir anlayışımız var. Hatay’ın hizmete, birliğe, bütünlüğe, kardeşliğe ihtiyacı var. Bunu da sağlaması gereken kişinin Büyükşehir Belediye Başkanı olması gerektiğini düşündüğüm için aday oldum. Hatay depremde çok yara aldı ve bizim de tecrübemiz var ve bu tecrübeyle Hatay’ı tekrar ayağa yavaş yavaş kaldıracağız ama daha sağlam ve daha sağlıklı kaldıracağız. Amacımız bireysel değil, kitlesel hizmet vermek. Birlikte çalışırsak Altınözü’nün kaderini değiştirebiliriz. Hükümetin yapması gereken hizmetten daha fazlasını biz yaptık.” şeklinde konuştu.

“31 Mart’ta yeni mutlu günlerin ilk adımını birlikte atacağız”

HBB Başkanı Savaş, “Deprem sonrası iş yükümüz artarken gelirlerimiz ise düştü ama buna rağmen kıt imkânlarımızla da olsa çalışmalarımıza il genelinde devam ediyoruz. Ekiplerimizin de gücü belli. Bu süreci birlikte atlatacağız. İlimizin her sorunu için proje hazırlayıp İller Bankasına gönderiyoruz. Bu seçimlerde oy verdiğiniz partiden çok, size hizmet edecek kişiyi seçmelisiniz. Bizim büyükşehirle ilgili anketlerimiz Allah’a şükür iyi. Biz güçlüyüz. Yani herhangi bir korkumuz yok. Sizlerin de duaları ve destekleriyle 31 Mart’ta mutlu günlerin ilk adımını birlikte atacağız. CHP, Altınözü Belediyesini de sizin desteklerinizle alabilir. Büyükşehir, ilçe ve meclis üyesi adaylarımıza da desteklerinizi bekliyoruz.” dedi.

“Toprak analizini ücretsiz yapıyoruz”

Yapılan hizmetlerden ve Kırsal Kalkınma programını anlatan Savaş “HBB olarak organomineral gübre üretiyoruz. Gübremiz toprakla barışık bir ürün. Hem verimliliği arttırıyor hem de kimyasal gübrelerin bozduğu toprağın yapısını yeniden düzenliyor. Organik gübre ile organik ürün alınmasını sağlıyor. HBB olarak çiftçimize uygun fiyatla kaliteli gübre desteği sağlıyoruz. Ayrıca en kısa zamanda Altınözü ilçemizde de toprak analizi çalışmalarına başlayarak çiftçimize bilimsel yöntemlerle ücretsiz bir şekilde destek olacağız. Et ve sütte verimlilik açısından önemli olan büyükbaş hayvanların da tırnak kesim ve bakımlarını ücretsiz yapıyoruz.” dedi.

Suriye sınırı bölgesinde çiftçilik yapmanın bürokratik zorluklarını aktaran çiftçilere Başkan Savaş, konuyla ilgili sorunların kolaylaştırıcı çözüm taleplerini ilgili kurumlara ve yöneticilere aktaracağını ifade etti.

Vatandaşlar Savaş’ın özellikle Büyükşehir Belediyesi başkanlık döneminde belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra kente barış, huzur ve kardeşlik anlamında da önemli katkılar sağladığını belirtti.

Başkan Savaş’a ziyaretinde CHP Altınözü İlçe Başkanı Hamit İsaoğulları ve CHP İlçe Belediye Başkan Adayı Erol Mengüç eşlik etti.

Haber – Foto: Aslı Eser

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.