" width="160" height="600" />
REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
" width="160" height="600" />
REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Samandağ Ayna Haber

LÜTFÜ BAŞKAN YENİDEN KAZANMAZSA AYNI GÜN İSTİFA EDERİZ!

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
LÜTFÜ BAŞKAN YENİDEN KAZANMAZSA AYNI GÜN İSTİFA EDERİZ!
161 views
19 Ocak 2024 - 17:51
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Genç CHP İl Başkanı Tiryaki’den büyük laf!

CHP Hatay İl Başkanı Hakan Tiryaki, il yönetimi ve CHP Antakya İlçe Başkanı Ümit Kutlu; basın mensuplarıyla kahvaltılı basın toplantısında bir araya geldi. CHP İl başkanı Hakan Tiryaki İl yönetimi olarak Büyükşehir belediye başkan adayları Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın yanında olduklarını belirterek “ Lütfü Savaş seçimi kazanamaz ise aynı gün istifa ederiz” dedi.

Başkan Tiryaki, toplantının açılışında, “Deprem nedeniyle bir araya gelemedik, dertlerimizi, kaygılarımızı ortaya koyup çözüm yollarını birlikte bulalım istedik. Bu vesile ile gündemi değerlendirmek için bu toplantıyı organize ettik. Geldiğiniz için hepinize teşekkür ederim” dedi. Ayrıca, 6 Şubat depremlerinde kaybedilen canları rahmetle anarak yaralılara acil şifalar diledi. Başkan Tiryaki, öz eleştiri yaparak uzun süredir basın mensuplarını ihmal ettiklerini belirtti ve hem depremi yaşayıp hem de o acıları kayda alma gibi bir göreviniz vardı ve bunu tüm şartlara rağmen yaptınız bunun için ayrıca teşekkür ederim’ ’dedi. Aday adayı belirleme sürecine geçtiklerini ve Büyükşehir belediye başkan adaylarını açıkladıklarını ifade etti.

Başkan Tiryaki, merkezi hükümetin deprem sonrasında CHP’li belediyeleri ayırdığını iddia ederek, buna rağmen partilerinin ve vatandaşların bir arada olduğunu vurguladı. Ayrıca, henüz adayları açıklanmayan ilçe belediyeleri için önümüzdeki pazartesi günü diğer adayları açıklayacaklarını belirtti, özellikle Defne Belediyesi için donanımlı bir aday arayışlarının devam ettiğini ifade etti.
Hatay Valiliği’nin “Yıkık Binaya Adres Taşıma Kararı” hakkında da konuşan Tiryaki, AK Parti’nin Antakya’da seçimi kaybettiğinin farkında olduğunu öne sürerek, Valilik kararını eleştirdi ve hukuki süreci takip ettiklerini belirtti. Özellikle askeri personelin yoğun olduğu ilçelerde kayıtlarda ciddi artışlar olduğunu dile getirdi.
Toplantıda söz alan CHP Antakya İlçe Başkanı Ümit Kutlu ise, Türkiye’nin ve Hatay’ın tarihinin en büyük afetlerinden birini yaşadığını belirterek, afette şehit olan vatandaşlara rahmet diledi. Başkan Kutlu, Büyükşehir Belediye Başkan Adayları açıklandıktan sonra suçlu arayışlarına değinerek, asıl suçluların 20 yıldır imar barışını sürdürenler ve kentsel dönüşüme kulak tıkayanların olduğunu söyledi.
Geçtiğimiz günlerde açıklanan CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Lütfü Savaş’a desteklerini belirten Başkan Kutlu, seçim zaferi için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Haber Merkezi

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.