" width="160" height="600" />
REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
" width="160" height="600" />
REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Samandağ Ayna Haber

“BİZ BU MİLLETİN HİZMETKARIYIZ”

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
“BİZ BU MİLLETİN HİZMETKARIYIZ”
63 views
06 Ocak 2024 - 15:46
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Ak Parti Samandağ İlçe Yöneticileri Gazetemize nezaket ziyaretinde bulunarak gazetemiz özelinde tüm Samandağ halkının yeni yılını kutladı. Ziyaret sırasında konuşan AK Parti Samandağ İlçe Başkanı Ahmet Toysal, “2023 yılında yüzyılın felaketi on bir ilimizi etkileyen ve Samandağ ilçemizde de yıkıma ve canlarımızın kaybına yol açan büyük bir felaket yaşadık. Hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan Rahmet diliyorum” dedi.  

AK Parti Samandağ İlçe Başkanı Ahmet Toysal, Samandağ’ında Ak Partinin zaferi için gece gündüz çalıştıklarını dile getirdi.

Ak Partinin 15 İlçe arasında sahada sürekli olan İlçe Başkanı  Toysal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldikleri süreç ile ilgili gazetemizi bilgilendirdi.

İlçemizde en çok oy alan partiye birinciliği kaybettirmek için çalıştıklarını söyleyen Toysal, yükün çok ağır olduğunu bilen bir yerden hareket ettiğini anlattı.

Başkan Toysal, “Rabbim bize Cumhurbaşkanımızı yakından görmeyi, elini sıkmayı nasip etti. Biz bu milletin hizmetkarıyız” dedi.

Vekillerimiz Ve Teşkilatımız İle Sahada Ve Emrinizdeyiz

AK Parti Samandağ İlçe Başkan’ı Ahmet Toysal, külliyede gerçekleştirilen toplantıda söz alarak; Cumhurbaşkan’ı Recep Tayyip Erdoğan’a çalışmalarını anlattı. Başkan Toysal yaptığı konuşmada; Sayın Cumhurbaşkanım, sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Ben CHP’nin en çok oy aldığı ilçede 4 aydan beri ilçe başkanlığı görevimi sürdüyorum. Ak Partinin Samandağ’ında belediye iktidarına gelebilmesi için elimden gelen her şeyi ortaya koyacağım. Gençlik ve Kadın kollarımla, vekillerim ile birlikte sahadayız, emrindeyiz. İfadelerine yer verdi.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında tüm bakanlarımız ve örgütümüzle depremin yarattığı yaraların sarılması için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Bir daha böyle bir acı yaşanmaması temennisiyle 2024 yılının başta Samandağlı hemşehrilerimize, ülkemize ve tüm dünyaya sağlık, huzur, barış ve mutluluk getirmesini temenni ediyor. Herkesin yeni yılını kutluyorum.”

Ak Parti Samandağ İlçe Başkanı Ahmet Toysal, Ak Parti Samandağ Koordinatörü Hasan Arslan, Ak Parti Samandağ Belediye Başkan Aday adayı Yüksel Kardeş ve ilçe yönetimi tarafından gerçekleştirilen ziyaret sohbet havasında gerçekleşti.

Haber – Foto: Eser Sağaltıcı

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.