" width="160" height="600" />
REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
" width="160" height="600" />
REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Samandağ Ayna Haber

“HER TÜRLÜ FELAKETE DİRENÇLİ YENİ BİR KENT İNŞA EDECEĞİZ”

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
“HER TÜRLÜ FELAKETE DİRENÇLİ YENİ BİR KENT İNŞA EDECEĞİZ”
73 views
05 Aralık 2023 - 12:53
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

İlçemiz saygın iş insanlarından İş insanı Eser ŞEFİKOĞULLARI Cumhuriyet Halk Partisi’nden Samandağ Belediye Başkan A. Adayı oldu.

ŞEFİKOĞULLARI, “Kıymetli halkım sizi en iyi anlayanlardan biri olarak-sizden biri olarak, Depremle beraber artan sıkıntılarınızı gidermek için bu kutlu göreve talip oldum.

Yaşadığımız zorlukların farkındayım. Bu zorluklardan çıkış yollarını biliyorum. Memleketimizin sıkıntılarını gidermek için kamu kuruluşlarıyla ortak hareket ederek hem Ulusal hem de uluslararası mecralarda çalışmalarımızı yürüteceğiz.

Ben ve ekibim söz veriyoruz; Yaşadığınız sıkıntılarınızı en kısa sürede gidereceğiz. Yaşanabilir, modern ve her türlü felakete dirençli yeni bir kent inşa edeceğiz.”

Eser Şefikoğulları kimdir?

1979 Yılında Sutaşı Mahallesi, Samandağ’da 5 çocuklu bir ailenin 1. Çocuğu olarak dünyaya geldi. İlköğretim ve lise öğrenimini sırasıyla Sutaşı İlkokulu, Sutaşı Ortaokulu ve Samandağ Lisesinde okudu ve sonrasında Muğla Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünü 2004 yılında bitirdi. Üniversite öğrenimi boyunca, ihracat üzerinde çeşitli araştırmalar yaparak kendini geliştirdi. Yabancı dil öğrenmenin şart olduğu bilinciyle üniversite eğitimi boyunca yabancı dil öğrenmeye ağırlık vermiş ve iyi derecede İngilizce öğrenmiştir.

Üniversite eğitimi 2004 yılına bittikten sonra Arapça öğrenmek için Suriye’de bir sene Arapça okuma yazma eğitimi almıştır.

2005 Yılında İstanbul’da özel bir şirkette ihracat sorumlusu olarak profesyonel çalışma hayatına başladı. Çalışma hayatı boyunca ihracatın her kademesinde çalışmış ve en son İhracat Direktörü olarak görev yapmıştır.

2017 yılında kendi şirketini kurmak için ihracat direktörü olarak çalıştığı işten istifa etmiştir.

2017 Yılında Esser Gıda Sağlık Ürünleri San. Tic. Ltd. Şirketini İstanbul’da kurdu. Şirket bebek bezi ve gıda ihracatında ihtisaslaşmıştır. Hali hazırda 20 ülkeye bir fiil ihracat yapıyor. Uluslararası tescil edilmiş 3 farklı markası bulunmaktadır.

Esser Baby Daipers      ; Bebek bezi ve diğer hijyenik ürünler tescilli markası

Mr.Wash Markası          : Temizlik ürünleri ve kağıt peçete ürünleri tescilli markası

Drinka Markası  : Su ve gazsız içecek ürünlerinde tescilli markası

2019 yılında yurtdışında yatırım yaparak, inşaat malzemeleri üretim tesisi açmıştır.

2022 Yılında Flyesay Turizm seyahat Şirketini Hatay’da kurmuştur.

2023 Yılında yurtdışında bir tane daha yatırımını yaparak, ikinci inşaat malzemeleri üretim tesisi açmıştır.

Girişimcilik serüveninde 6 yılda 20 ülkeye ihracat, 3 uluslararası tescilli marka, yurtdışında mukim 2 adet inşaat malzemeleri üretim tesisleri ve Hatay’da  bir turizm şirketi sığdırdı.

İş hayatı boyunca Amerika, Avrupa, Ortadoğu, Türki Cumhuriyetler ve Afrika olmak üzere toplamda 40’dan fazla ülkede iş amaçlı ziyaretlerde bulunmuştur.

Türkiye Ticaret bakanlığı ve Türkiye ihracatçılar meclisi (TİM) tarafından İhracatımızın artırılması, yeni pazarlar bulunması, ülkemizin ekonomik ve ticari açıdan tanıtımına katkı sağlamak amacıyla düzenlenen yurtdışı ticari heyetlerde ülkemizi temsil etmek için seçilmiş ve yurtdışına yapılan birçok ticari heyette ülkemizi temsil etmiştir.

İhracat alanında yaptığı başarılara istinaden devlet tarafından yeşil pasaport ile ödüllendirilmiştir.

Sorumluluk alabilen, Takım çalışmasına yatkın, Bilgiyi yönetebilen, Detaylara önem veren, Hızlı ve etkili karar alabilen, Disiplinli, Çözüm odaklı, Lider ve İleri görüşlü özelliklerine sahiptir.

C1 seviye-ileri düzey İngilizce ve Arapça okur-yazardır. Evli ve bir çocuk babasıdır.

Cumhuriyetin kazanımlarıyla büyüyen ve benimseyen Eser ŞEFİKOĞULLARI Atamızın mirası olan Cumhuriyet Halk Partisinin her daim bir neferi olmuştur.

Haber – Foto: Ümit Dadük Sağaltıcı

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.