" width="160" height="600" />
REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
" width="160" height="600" />
REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Samandağ Ayna Haber

ULU ÖNDER SEVGİ VE ÖZLEMLE ANILDI

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
9 views
14 Kasım 2023 - 17:41
ULU ÖNDER SEVGİ VE ÖZLEMLE ANILDI
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

10 Kasım 2023 Cuma günü saat 09.00’da Atatürk Anıtı önünde düzenlenen anma töreni, çelenklerin Anıta sunulması ile başladı. Saat 09.05’i gösterdiğinde sirenler eşliğinde saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı ile göndere çekilen bayraklar yarıya indirildi.   

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 85. yılı anma etkinlikleri tüm yurtta olduğu gibi İlçemizde de gerçekleştirildi.  Kaymakamlık Önü (Fatmatüz Zehra Anaokulu)nda gerçekleşen törende Rahmet ve saygıyla anılan büyük insan Ulu Önder Atatürk için meşale yakıldı.

Daha sonra İstiklal Marşı eşliğinde bayraklar göndere çekilip bayraklar yarıya indirildi.  Samandağ Jandarma Ve Samandağ Sahil Güvenlik sahilde ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’e 1 km saygı zinciri oluşturuldu.

Anma töreni Samandağ Mühendis Suphi Güzey Taziye Evinde devam etti.

Törene;  İlçe Kaymakamı Emre Dündar, Samandağ Koordinatör Kaymakamı Alper Kırgıl, Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Onurkan Gülderen, İlçe Jandarma bölük komutanı Harun Bulut, Sahil Güvenlik komutanı Mevlüt Mercan, İlçe Emniyet müdürü İbrahim Şekerci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Erdem, CHP İlçe Başkanı Nadir Kimyon, CHP Kadın Kolları Başkanı Yüksel Berber, CHP Gençlik Kolları Başkanı Bünyamin Reyhanoğulları, AK Parti Samandağ Koordinatörü Hasan Arslan, Ak Parti Samandağ İlçe başkanı Ahmet Toysal, MHP Samandağ İlçe başkanı Hikmet Külahlı, Esnaf Odası başkanı Refik Gümüşoğlu,  Kuaförler Odası başkanı Nadir Açıkgöz, Ziraat Odası başkanı Selim Kamacı, Muharip Gaziler Derneği Samandağ şube başkanı Akıl Paşa, ADD Samandağ Şubesi başkan Atiye Sönmez Erdoğdu, İlçe Spor Müdürü Oğuzhan Sudan, Samandağ Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı müdürü Uzay Fırıncı,  İlçe Sağlık müdürü Fırat Yılmaz,  muhtıralar, Okul Müdürleri ve Gaziler katıldı.

Haber – Foto: Ümit Dadük Sağaltıcı

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.