" width="160" height="600" />
REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
" width="160" height="600" />
REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Samandağ Ayna Haber

TEŞEKKÜR VE TALEP SESLERİ YÜKSELDİ

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
<strong>TEŞEKKÜR VE TALEP SESLERİ YÜKSELDİ</strong>
308 views
31 Ocak 2023 - 13:39
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Suudi Arabistan’ın Riyad Kenti’ne garson olarak çalışmaya giden ve hakkındaki suçlamalar sonucunda idam cezasına çarptırılan Ertan Özçelik’in ailesi idam cezasının kaldırılmasından dolayı emeği geçen başta Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’a, Dışilerı Bakanı MevlütÇavuşuğlu’naAk Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman’a, CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal’a, Ak Parti Samandağ İlçe Başkanı Semir Özdemir’e ve emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Özçelik Ailesi, idam kararının durdurulmasının sevincini yaşadıklarını belirterek, çocuklarının Türkiye’ye getirilerek burada yargılanması talebinde bulundular. Özçelik Ailesi, ‘Özçelik’in borç dosyalarının Cidde’de bulunan cezaevine teslim edilmediğini’ ifade ederek bu konuda destek talep ettiler.

Vekil Yayman: aile bizim ailemizdir 

Basın mensuplarını evlerinde ağırlayarak Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı, AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman’a canlı bağlanarak kendisine teşekkür eden Özçelik süreci ile ilgili Vekil Yayman, “Ailemizle en başından beri temas halinde olduk ve gerçekten onların önce üzüntüsünü paylaştık. Bugün bu üzüntünün bir sevince dönmesinden dolayı çok mutluyuz. Dışişleri bakanımızla, kaç defa telefonla görüştüğümüzü hatırlamıyorum. Sonunda vekilimizle beraber kendisinin yanına gittik. Oradan Serkan Topal beyle bir ortak açıklamada yaptık. Biz gerçekten o kardeşlerimizin idamdan kurtulması noktasında çok mutluyuz, aile bizim ailemizdir. İnsan kıymetlidir, değerlidir. Allah’a çok şükür 5 yıllık vekillik dönemimizde bu kardeşlerimiz dahil olmak üzere yaklaşık 12 kişinin idamdan kurtarılması için mücadele verdik ve o kardeşlerimizi de idamdan kurtardık.

‘Bir insan niye siyaset yapar’ diye bazen soruyorlar işte bunun için. Bir fakire, bir yoksula, bir mağdura yardım etmek çok değerli. Bende hayatımda yaptığım en değerli iş olarak gördüm. Yol,köprü,hizmet tabiki önemli ama insanın hayatının kurtarılması veya o ailelerin sevincine ortak olmak benim için çok çok değerli. Ben sizede çok teşekkür ederim, Semir bey. Çok duyarlı davrandınız, Covid sürecindede, yurt dışında Samandağlı çok sayıda hemşerimiz vardı. Onların Türkiye’ye gelmesi, onların sağlıklarının güvence altında olması, takibinin yapılması, çok önemliydi. Bu vesileyle ben size ve oradaki ak parti teşkilatına teşekkür ediyorum. Ailelerimize her zaman onların yanında olduğumuzu, yani orada bir insanımızın derdinin bizim derdimiz olduğunu bir kez daha arz etmek isterim” dedi.

Haber – Foto: Ümit Dadük Sağaltıcı

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.