" width="160" height="600" />
REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
" width="160" height="600" />
REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Samandağ Ayna Haber

“CHP DELEGE LİSTESİNDEKİ İMZA İLE BABAMIN İMZASININ UYUŞMADIĞI BARİZDİR”

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
“CHP DELEGE LİSTESİNDEKİ İMZA İLE BABAMIN İMZASININ UYUŞMADIĞI BARİZDİR”
382 views
16 Şubat 2024 - 14:22
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Mimar Gizem Cabaroğulları’ndan CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e açık çağrı. İlçemiz Mimarlarından Gizem Cabaroğulları, Demokrasi (Seçim tutanaklarında sahtecilik) konulu çağrısını CHP Genel Merkezine yolladığını açıkladı.

Cabaroğulları Haber Merkezimizle paylaştığı açık çağrısında;  “”Benim iki büyük eserim var; biri Türkiye Cumhuriyeti diğeri Cumhuriyet Halk Partisi.” Diyen ulu önderimizin sözleri ile sizleri selamlamak isterim. 

Ben, Hatay ili Samandağ İlçesinde Cumhuriyet Halk Partisinin birçok kademesinde yıllarca aktif görev almış İnşaat Mühendisi Abdullah Cabaroğulları’nın kızı Mimar Gizem Cabaroğulları. İlçemizde 11.02.2024 tarihinde gerçekleşen temayül yoklamanızda “seçmen listesinde başkası yerine imza atılmasına mahal vermek” CHP’nin gerçekleştirdiği yoklamaya gölge düşürmedi mi? 

11.02.2024 tarihinde gerçekleşen seçimde babam Abdullah Cabaroğulları Uganda’da iken; onun adına oy kullanmak, ne kadar demokratik, ne kadar anayasal ve kişisel hakları koruyor sorarım size?

(Ekte: Babamın yurtdışında olduğuna dair pasaport, vize ve kişisel imzası bulunmaktadır. Size gönderilen seçmen listesindeki imza ile babamın imzasının uyuşmadığı barizdir.)

Cumhuriyet Halk Partililerin kendi aralarında “Demokrasi Şöleni” ifadeleri ile gerçekleştirdikleri seçimde demokrasiden bi haber olmaları nasıl bir talihsizliktir? Diğer yandan ilimizde afet sonrası şahsınızın partinin HBB Adayını deklare ederken; halkın talebini görmeyen bir yerden sadece kazanmayı hedeflemeniz; demokraside, muhalefet olma ve iktidar olma kavramlarının önemine vurgu yapan önderimiz Atatürk’ün, yolundan ne kadar ayrıldığınızın göstergesi oldu!

Demokrasi, kazanma ve kaybetme ihtimallerini barındıran, bireyin eşitçe kendini ifade edebildiği bir alan değil mi? 

Muhalefet olmak siyaseten kötü bir konumsa neden yıllardır CHP Muhalefet Partisi? (Afet sonrasında Hatay’da muhalefet olmayı göze alamadınız ya ondan soruyorum.) Yoksa CHP’li olmak demek, günümüzde demokratik olmamak şekline mi evrildi?

İktidar olmak siyaseten bu topraklara ne kazandırdı ki? (Zira afete kadar siz CHP ailesi olarak HBB’de iktidar değil miydiniz ondan soruyorum? 

Benim ATAM’dan çok partili sisteme geçiş ile anladığım meselenin, iktidar ya da muhalefet olmakla alakalı olmadığı. Mesele birey olabilmekle alakalı. Yani; kendini bilen, yaradılışı ve döngüyü bilen, bütünün çıkarlarını gözetmenin aslında kendi çıkarını gözetmek olduğunu bilen bireyler siyaseten hangi konumda olurlarsa olsunlar Atam’ın yolunda olurlar.  

Ne yazık ki gerek HBB’de gerekse ilçemizdeki aday belirleme stratejinizdeki talihsizlik beni sizlerle iletişime davet etti. Umarım sizinle bu irtibatım ilçemizde aday değiştirme talebi taşıdığım algısı oluşturmaz! Ben sadece babamın gasp edilen demokratik hakkı üzerinden sizlerin siyasi duruşunu sorguluyorum. 

Atatürk’ün kızı olarak; sizden yanılıyorsam düzeltilmeyi, yerinde tespitler ortaya koymuşsam takdir edilmeyi beklerken; babamın gasp edilen hakkı ile ilgili atacağınız adımı Cuma gününe kadar merakla bekliyorum. Umarım siz de mevcut düzene uyup ‘kimi kime şikayet ediyorsunuz’ mantığı gütmezsiniz!    

Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önderimizin de dediği gibi, “demokrasi insan ırkının ümididir.” CHP ailesinin, bu ümidimizi kırmaması temennisiyle sizleri saygıyla selamlıyorum!” ifadelerine yer verdiğini duyurdu!

Haber – Foto: Ümit Dadük Sağaltıcı

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.