" width="160" height="600" />
REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
" width="160" height="600" />
REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Samandağ Ayna Haber

BU GİDİŞ HİÇ OLMADI, YAKIŞMADI SANA KAHRETTİN BİZİ BAŞKANIM

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
BU GİDİŞ HİÇ OLMADI, YAKIŞMADI SANA KAHRETTİN BİZİ BAŞKANIM
138 views
30 Nisan 2024 - 21:37
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Geçmiş dönem Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Eğitimci Tahsin Demir, dün yeni mahallede bulunan asri mezarlığında sevenlerinin göz yaşları arasında toprağa verildi. Erken yaşta vefat eden Demir’in geçirdiği menisküs ameliyatı sonrası kan pıhtılaşması sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi.


Samandağ Belediye Başkanı Emrah Karaçay, Tahsin Demir’in vefatından dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirerek; “Belediye emekçimiz, mesai arkadaşımız, geçmiş dönem Belediye Başkan yardımcımız eğitimci sayın Tahsin Demir’in vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendik. Gerek belediyedeki görev süresi boyunca verdiği hizmetler ile halkımızın takdirini kazanmış, sevilen bir arkadaşımızı kaybetmenin derin acısını yaşıyoruz.


Hepimizin başı sağolsun. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli Demir ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum” dedi.

Birlikte aynı dönem çalıştığı Geçmiş Dönem Samandağ Belediye Başkanı Avukat Refik Eryılmaz, yayınladığı taziye mesajında “Acımız çok büyük. Çok üzgünüm. Sözün bittiği yerdeyiz. Yol arkadaşımız, kardeşimiz, Belediye Başkan Yardımcımız Tahsin Demir’in vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Yıllarca birlikte yol arkadaşlığı yaptığımız; pandemi, deprem felaketleri gibi onlarca zorluğa birlikte göğüs gerdiğimiz, yaşadığımız zorluklar karşısında hiç tereddüt etmeden elini taşın altına koyabilen Samandağ Sevdalısı koca yürekli Tahsin kardeşimizin erken gidişi hepimiz için çok büyük bir kayıp oldu. Kendisine Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve tüm sevenlerine sabır, metanet ve başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet, ruhu şad olsun”dedi.

Samandağ Eğitim Sen, erken vefat üzerine; “Bir kızıl karanfil daha yitti. Acımız büyük.

Bugün Eski Yürütme Kurulu Üyemiz ve dostumuz Tahsin Demir’i ne yazık ki yitirdik. Tarifsiz bir acı ve insan canının bu denli ucuz olduğu bir coğrafyada tarifsiz bir öfke içindeyiz…

Her ayrılık erkendir biliriz fakat bu kadarı fazla, cidden çok fazla. Ve biliriz ki ateş düştüğü yeri yakacak yine. 

Erken, geç anlamsız artık. Yıldızlar yoldaşın olsun dost , güle güle huzur içinde” dedi.

Gün göz yaşlarının sel olduğu cenaze töreni 12.30 da Samandağ Belediyesindeki töreni müteakip saat 14:00 da Yeni mahalle asri mezarlığında definle son buldu. Yoğun kalabalığın olduğu gözlenen cenaze töreninde Tahsin Başkanın annesinin feryadı yürek dağladı.

Demir’in cenaze törenine siyaset, eğitim ve spor camiasından birlikte yol aldığı arkadaşları yanı sıra oda başkanları, mahallelisi, ailesi katılım gösterdi.

İlçemizde ilk kez düzenlenen kitap fuarı ve futbol turnuvasının mimarı Demir, yaptığı çalışmalarla ilçede büyük başarılara imza atmış sevilen bir isimdi. Ayrıca Samandağ Veteran Takımında 44 numaralı formayı giyen spora tutkunluğu ile bilinen Demir, başarılı bir defans oyuncusuydu.

İlçemiz halkı tarafından sevilen ve vatandaşlara yönelik yaptığı 5 yıllık hizmet sürecinde çözüm odaklı çalışan geçmiş dönem Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Edebiyat Öğretmeni Tahsin Demir’e Samandağ AYNA Gazetesi Yayın ailesi adına Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dilerim.

Haber – Foto: Ümit Dadük Sağaltıcı

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.