" width="160" height="600" />
REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
" width="160" height="600" />
REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Samandağ Ayna Haber

“ÇALIŞKANLIĞINIZA SABRINIZI EKLEYEREK YARIYIL TATİLİNE GİRİYORSUNUZ”

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
“ÇALIŞKANLIĞINIZA SABRINIZI EKLEYEREK YARIYIL TATİLİNE GİRİYORSUNUZ”
37 views
23 Ocak 2024 - 13:23
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Hatay valisi Mustafa Masatlı 2023-2024 yarıyıl tatil için mesaj yayınladı.

Vali Masatlı’nın mesajı şu şekilde; ‘’Eğitim, insanın bilinç ve potansiyelini geliştirme sürecinin bir diğer adıdır, ancak bu, sadece sınıflarda yaşanan bir deneyim değil, aynı zamanda yaşamın bizzat kendisidir. Hayatın akışı İçerisinde yaklaşık bir yıl önce yaşadığımız yüzyılın afeti, milletimizi derinden sarsarken maddi manevi en büyük hasarı da ilimize verdi. Günlük hayatın her bakımdan zora girdiği bu süreçte, elbette eğitim-öğretim faaliyetleri de olumsuz etkilendi. Devletimizin gücü ve kurumlarımızın gayretli çalışmalarıyla 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı akademik takvimi doğrultusunda öğrenci ve öğretmenlerimizi sınıflarına kavuşturmuş olduk.

Depremin sonuçları itibarıyla oluşan zorlu şartlarda öğrenci, öğretmen ve velilerimizin özverili gayretleri her türlü takdirin üstündedir. Bu bakımdan fedakârlıkla dolu bir dönemi geride bıraktık. Bilgiye açılan kapıyı, her ders biraz daha aralayan sevgili öğrencilerimiz; sizlerin ülkemiz ve insanlık adına büyük ve geniş ufuklara olan yolculuğunuzun filizlendiği, hayat bulduğu mekânlar okullardır. Burada öğretmenlerinizin liderliğinde ve rehberliğinde edindiğiniz insanî ve teorik tüm kazanımları, usanmadan büyük bir sabırla hayatınıza tatbik ettiğinizde daha donanımlı hâle geleceksiniz. Böyle olduğunuzda Türkiye’mizin geleceği de teminat altına alınmış olacaktır. Çalışkanlığınıza sabrınızı ekleyerek yarıyıl tatiline giriyorsunuz. Başarının bir bütün olduğunu ve uzun süre devam ettirilmesi gerektiğini bilmelisiniz. Bu tatilde dinlenin, okuyun; imkânlar dahilinde gezin, araştırın. İç dünyanızı ve insani değerlerinizi daha ileriye taşıyın. Ülkemizin geleceğine sahip çıkmaları adına büyük bir aşkla ve şevkle değer üreten, insan inşa eden kıymetli öğretmenlerimiz; bu süreçte ilimize, insanımıza ve ülkemize ışık oldunuz, umut oldunuz. Sizlerin varlığı, çalışkanlığı ve rehberliğinde hem yaralarımızı hızla saracağımızdan hem de Türkiye Yüzyılı vizyonumuzdaki hayallerimizi gerçekleştirip ülkemizi, daha ileriye taşıyacağımızdan hiç şüphem yok.

Değerli velilerimiz de bu güzel ve ulvi olan aynı zamanda sabır yüklü eğitim sürecinde çocuklarınıza duyduğunuz sevgi ve verdiğiniz desteği bir kat daha artırarak bizlere büyük güç katmış oldunuz. Kıymetli öğrenci, öğretmen ve velilerimiz; daha güzel, daha güçlü Hatay’ımıza el ele vererek en kısa zamanda kavuşacağız. Zor da olsa yaşadığımız bu süreç, hepimize çok şeyler öğretti. Asla unutulmamalıdır ki, gerçek öğrenme sınırların ötesindedir ve her an yeni bir keşifle başlar. 6 Şubat ve devamındaki depremlerde kaybettiğimiz öğrenci ve öğretmenlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimizin huzur, mutluluk ve sağlıkla keyifli bir yarıyıl tatili geçirmelerini diliyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.’’ İfadelerini kullandı.

Haber Merkezi

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.