" width="160" height="600" />
REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
" width="160" height="600" />
REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Samandağ Ayna Haber

“ÖNÜMÜZDE KURULACAK BİR SAMANDAĞ KURULACAK YENİ BİR HAYAT VAR”

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
“ÖNÜMÜZDE KURULACAK BİR SAMANDAĞ KURULACAK YENİ BİR HAYAT VAR”
67 views
22 Aralık 2023 - 17:50
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

TİP Samandağ İlçe Örgütü, Yerel Seçim üzerine açıklamada bulundu. Türkiye İşçi Partisi Samandağ İlçe Örgütü tarafından gazetemize yapılan açıklamada, TİP olarak sosyal medya üzerinden dönen dedikodulara, siyaset tüccarlarının kendi aralarındaki koltuk kavgalarına, mide bulandırıcı pazarlıklara ayıracak zamanı yok’ dendi.

TİP Samandağ İlçe Örgütü açıklamasında, “6 Şubat felaketiyle canlarımızı, yıllarımızı vererek bin bir emekle sahip olduğumuz evimizi, iş yerlerimizi yitirdik.

On ayı aşkın bir süre geçmesine rağmen halkın büyük bir kısmı derme çatma barakalarda, konteynerlerde, çadırlarda yaşama tutunmaya çalışıyor.

Türkiye İşçi Partisi Samandağ İlçe Örgütü olarak deprem felaketinin yaşandığı ilk günden bugüne kadar genel başkanından vekillerine, İlçe yönetiminden üyelerine, gönüllüler ordusuna kadar hayatta kalma umudunu, yardımlaşmayı, dayanışmayı büyütmek için, tüm kısıtlı imkanlarımıza rağmen büyük bir çaba sarf ettik.

Sahra Dershaneleri’nde gönüllü öğretmenlerimizle ilçe gençlerimizin eğitimine katkı vermeye çalıştık.

Gerek bizi gerek ise gelecek kuşakları asbest zehrine maruz bırakabilecek moloz döküm uygulamalarına karşı tüm dostlarımızla beraber şiddete, gözaltına rağmen karşı durduk.

Tüm bu çabamızın arkasında yatan en büyük neden halka karşı sorumluluk duygumuzdur.

TİP olarak bizler özgür, adil, barış içinde emeğimiz, alın terimizle onurlu bir yaşamı savunuyoruz.

Beş yıl önce partimizi kurarken halkın ferasetine güveniyorduk. Bu güvenin boşuna olmadığını 14 Mayısta cezaevindeki Can Atalay’ı vekil seçtiğimizde de gördük. Tüm engellere rağmen halkın iradesi olan vekilimiz için verdiğimiz sözü tutacağız. Hatay’a Can gelecek. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın.

Yıkılmış bir ilçede yaşama tutunan bizlerin toparlanıp ilçeyi ve yaşamı yeniden kurmak gibi bir görevimiz var. Daha önce de söz verdiğimiz gibi TİP olarak Samandağ’da tüm toplumsal muhalefeti kapsayan kamucu, halkçı bir yerel yönetim anlayışıyla halka güçlü bir seçenek sunacağız.

Bir süredir dost parti ve kurumlarla

Şehircilik politikaları

Ekonomik gelişim ve üretim

Afet yönetimi

Halk sağlığı

Kültür, sanat, spor ve benzeri bir çok başlığı kapsayan Yerel Yönetim Çalıştayı’na yoğun bir şekilde hazırlanmaktayız.

10 Aralık günü yaptığımız çalıştaya başlangıç toplantımızda TİP Genel Bşk. ERKAN BAŞ ve Dersim Bel.Bşk.FATİH MEHMET MAÇOĞLU ve diger konukların da belirttiği gibi halktan kopuk hiçbir yönetimin başarı şansı yoktur.60 yıldır Ankara’dan parti genel merkezlerinden Samandağ halkına dayatılan adayların ilçede yarattığı tahribatın farkındayız.

Türkiye İşçi Partisi Samandağ İlçe Örgütü 31 mart 2024 yerel seçimleri başkan ve meclis üyesi aday adayı başvurularını 24 aralık tarihine kadar almaktadır.Başvuru tarihinden sonra yapılacak değerlendirme sonucunda başkan ve meclis üyesi adaylarımızla halkın önüne guçlü bir seçenek olarak çıkacaktır.

Herkes Şunu İyi Bilsin

Bizler TİP olarak sosyal medya üzerinden dönen dedikodulara, siyaset tüccarlarının kendi aralarındaki koltuk kavgalarına, mide bulandırıcı pazarlıklara ayıracak zamanı yoktur.

Halkımız Müsterih Olsun

Siyasi kire, ranta bulaşmamış, tertemiz, tüm toplumsal kesimleri kapsayan, 42 mahalleye eşit yaklaşım içinde olan başkan ve liyakat sahibi meclis üyesi adaylarımızla, dost kurumlarla yeni bir yönetimi halkla birlikte oluşturacağız.

Sorumluluğumuzun farkındayız. Yükümüz ağır, çünkü önümüzde kurulacak bir Samandağ kurulacak yeni bir hayat var.”

Haber – Foto: Ümit Dadük Sağaltıcı

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.