" width="160" height="600" />
REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
" width="160" height="600" />
REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Samandağ Ayna Haber

BUGÜN AĞRI’DALAR

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
BUGÜN AĞRI’DALAR
108 views
12 Eylül 2023 - 9:50
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Meydanspor U13 Takımı Ağrı Yolcusu! UYAFA (Uluslararası yetenek avcıları akademisi) tarafın 12-17 Eylül tarihleri arasında Ağrı’da yapılacak turnuvaya davet edilen Meydanspor Hatay’ı temsilen turnuvaya katılacak.

Uyafa Hatay temsilcisi ve Meydanspor Teknik Direktörü Özgür doğru yaptığı açıklamada:Turnuva öncelikle deprem bölgesindeki illerde futbol oynayan 2010 ve sonra doğumlu çocuklar için yapılıyor.Bize davet gelince bizde bu yaşadığımız büyük felaketten çok olumsuz etkilenen öğrencilerimize hem değişik bir ortam yaratıp depremin etkisini azaltmak hem de turnuvayı takip eden futbol avcılarına futbolcularımızı gösterebilmek için katılma kararı aldık.Bu yaş grubunda çok yetenekli oyuncularımız var ve bu turnuvayı bu çocukların geleceği için bir fırsata çevirmeyi amaçlıyoruz.

Umayorum ki öğrencilerimizden birkaçı bu turnuvayı izleyen profosyonel takımların temsilcilerinin dikkatini çekecektir.Turnuvanın Ağrı’daki tüm giderleri UYAFA. tarafından karşılanacak bunun dışında futbolcularımıza malzeme desteği sağlanacaktır.Her zaman Samandağ futbolunun ileriye taşınması ve çocuklarımızın profosyonel olma yolundaki hedeflerini gerçekleştirmesine yardımcı olma felsefesiyle hareket ediyoruz.Özgür Ateş futbol okulu ve Meydanspor olarak bu büyük turnuvaya katılıp öğrencilerimizin önünü açmayı amaçlıyoruz.Turnuvaya katılım konusunda her zamanki gibi desteklerini esirgemeyen Samandağ Belediye başkanı Sayın Refik Eryılmaz ve Başkan yardımcı takım arkadaşım Sayın Tahsin Demir”e,HOCA petrol(Samandağ Shell) sahipleriine,El-Mina inşaat Sayın Ali Doğru ve Kenan Doğru’ya, Zubari kuyumcusu Sayın Züher Zubari’ye ve Hbb ulaşım daire başkanlığına çok teşekkür ediyorum.


Özellikle takımın eşofman ihtiyacı için aradığımda ne lazımsa hemen çözelim diyerek bize desteklerini esirgemeyen Hatayspor Futbol şube sorumlusu benim futbolculuk dönemimde Harbiyespor başkanı değerli abim Mehmet Güzel’e çok teşekkür ederim. Ayrıca Takımın 2 yıldır tüm antrenmanlarına yanlarında olan Hocaların hocası Bedir YAPAR hocama teşekkür ediyorum

”dedi.

Haber – Foto: Eser Sağaltıcı

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.