" width="160" height="600" />
REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
" width="160" height="600" />
REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Samandağ Ayna Haber

TOYSAL, BEN DEĞİL BİZ OLACAĞIZ

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
TOYSAL, BEN DEĞİL BİZ OLACAĞIZ
54 views
09 Eylül 2023 - 18:01
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Ak Parti Samandağ ilçe örgütü geçtiğimiz günlerde görev devri yaptı. Yeni Başkan Ahmet Toysal, İlçe Başkanlığı Bayrağını Semir Özdemir’den aldı. Devir teslim töreninde ailesi ile katılımcıları selamlayan Toysal, söylediği her bir sözle birliktelik mesajı verdi.

Samandağ Kültür Merkezinde gerçekleşen devir teslim töreninde bir ilk yaşandı. İlçemizde Ak Parti İlçe Başkanlığı yapan Avukat Metin Canbolant, Selahattin Yeter, Semir Özdemir protokolde yer alarak onur konuğu oldular. AK Parti Hatay İl Yönetim Kurulu Üyesi aynı zamanda Ak Parti Samandağ İlçe Koordinatörü Hasan Arslan’ın organize ettiği Devir teslim töreninde sunumu TUGVA Başkanı Eğitimci Taner Eryılmaz üstlenirken, ilk sözü AK Parti Hatay İl Yönetim Kurulu Üyesi aynı zamanda Ak Parti Samandağ İlçe Koordinatörü Hasan Arslan, aldı.

Arslan konuşmasında, “bu dava, iyi olmayı doğru ve emin olmayı yaşamanın ana gayesi olarak bilenlerin davasıdır. Bu dava, varlık ve benlik iddiasından vazgeçerek hakikat köleliğini sahte özgürlüklere tercih edenlerin davasıdır. Bu dava, Edebali’den Akşemseddin’e Hacı Bektaş’tan Ahi Evran’a Yunus’tan Mevlana’ya uzanan muhabbet silsilesinin her bir halkasına kıymet verenlerin davasıdır. Bu dava, büyüklenen değil, büyüklere hürmet edenlerin davasıdır. Bu dava, zamanın, mekânın ve makamın ötesindeki bir anlayışla hırsını sevdasına, nefsini kalbine, öfkesini aşkına feda edenlerin davasıdır. Bu dava hakka inan halka güvenenlerin davasıdır. Bu dava varisi olduğu değerleri kurban eden değil, hayat sunan o değerlere kurban olanların davasıdır. Bu dava, fikir sancısını doğum sancısından daha şiddetli ve derinden hissedenlerin davasıdır.

Bir yandan enkaz kaldırma çalışmaları sürerken bir yandan da Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla yeni konutlarımız için temel atılmaya başlanmıştır. Samandağ’ımızı yeniden inşa ve ihya etmek için gerekli tüm çalışmaların yapılacağına hiç şüphemiz yoktur. Depremde kaybettiğimiz canlarımıza yüce Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, kalanlara sabri cemil diliyorum.

Yüce Mevlam bir daha böyle acılar yaşatmaz inşallah. Altını çizerek söylemem gerekir ki halka hizmet etmek bizim davamızın en büyük amacıdır” dedi.

“Samandağ için yapılacak her türlü hizmete elimden geldiğince destek olacağım”

AK Parti Samandağ İlçe başkanı Özdemir, görevi devralan Toysal’ı tebrik ederek “Aralık 2019 da görevi Mehmet Yeloğlundan alarak göreve başladım. Her şey Samandağ için şiarıyla yola çıktık. Biz selde, yangında pandemide ve depremde halkın içindeydim. Allah bu acıyı bir daha yaşatmasın.  Samandağ, hayatımın bir parçası ve bundan sonra da Samandağ için yapılacak her türlü hizmete elimden geldiğince destek olacağım çünkü ben Samandağ’ını çok seviyorum.

Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar her türlü afet, pandemi, yangın ve en son maalesef ki 6 Şubat asrın felaketini yaşadık. Bu olaylarda, özellikle deprem felaketinde ilk saatlerden bu yana halkımın yanında olup elimden gelen tüm gayreti gösterdim.

Bugün itibariyle ileriki zamanlarda partime ve halkıma daha iyi hizmet edebilmek adına görev affımı istedim. Geldiğim günden bugüne kadar bana bu onurlu görevi veren başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, her zaman yanımızda olan, Samandağı’na yapılan her hizmette imzası olan ve onunla çalışmaktan şeref duyduğum çok değerli Bakanım, Milletvekilim, kardeşim Sayın Hüseyin Yayman’a, yönetim kuruluma, kadın ve gençlik kollarıma, özellikle 4 yıldır kahrımı çeken çok değerli eşime ve çocuklarıma ve siz değerli Samandağ halkına desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim. Samandağ’ın yaralarını hep birlikte saracağız. Samandağ bizim. Ben görevi devrettiğim Ahmet abime başarı diliyorum. Biz bir aradayız. Ben yola ekip arkadaşlarımla devam ediyorum. 6 ay sonra önümüzde bir seçim var. Herkesten rica ediyorum lütfen bu seçim sürecinde genelde ve yerelde Samandağ halkının bize teveccüh etmesini temenni ediyorum. Şuan maalesef Samandağ Kurtuluş Savaşında. Bu defa savaşı Samandağ kazansın” dedi.

Sonrasında söz alan Samandağ İlçe Başkanı Ahmet Toysal, dava arkadaşlarına seslenerek kalabalığın büyükşehirin ayak sesleri olduğuna işaret etti.

Ailesiyle katılımcıların huzurunda konuşan yeni Başkan Toysal, “büyükşehiri alacağız memleketimize güzel hizmetler yapacağız. Akmayan suları akıtacağız. Yapılmayan yolları yapacağız. Hatay Büyükşehir’e ders vereceğiz arkadaşlar Samandağ’ımızın tek kurtuluşu budur. Biz abilerimizin deneyimlerinden faydalanacağız Samandağ’ını Samandağ yapacağız. Ben olmayacağım, biz olacağız arkadaşlar. Ben olursam bir şey yapamam biz olursak her şey yaparız. 7/24 saat telefonumuz açık olacak Samandağ’ımıza hizmet üretme çabası içinde olacağız.

Depremde Ölenlerimize Allah rahmet eylesin. Yaralılarımıza şifalar versin. Onların evleri yapılmadan bize durmak dinlenmek uyumak yok. Durursak haram olsun bize arkadaşlar. İlk işimiz bu olacak arkadaşlar. Cumhurbaşkanımıza, Bakanlarımıza, vekillerimize kime gitmek gerekiyor ise oraya gideceğiz arkadaşlar. Hep birlikte güç olursak Samandağ’ını ayağa kaldırırız arkadaşlar. AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, davanın neferi olarak aynı bilinç ve kararlılıkla, yılmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz” diyerek geçmiş dönem emek sarf eden başkanları da davet ederek vatandaşları selamladı.

Ak Parti Hatay İl Başkan Vekili Volkan Vuslat Okyay’ın da hitap ettiği toplantıda, “tabi elektriğimizi kesebilirler ama bu salonun enerjisini kesemezler maşallah. Deprem sonrasında böyle bir tablo ile karşılaşmak gurur ve onur verici. Asrın felaketinde kaybettiğimiz canlarımızı Allah rahmetiyle kucaklasın. Bu dönemde Hatay’ımızı devlet, millet, sivil toplum örgütleri, siyasi partiler hepimiz ele ele kaldırmaya çalışacağız.

Bu partiye gönül vermiş herkes neferdir askerdir. Bunun eskisi yenisi yok. Biz tek yürek ev ev dolaşacağız bu Hatay Büyükşehir’i Ak Belediyeciliğe kazandıracağız, inanıyorum.   

Burada bulunan her bir nefere selam 0olsun. Bu organizasyon için ilçe koordinatörümüz Sayın Hasan Arslan’a teşekkür ediyorum. Gençlik kollarına, kadın kollarına da teşekkür ediyorum” dedi.

Kuaförler Odası başkanı Nadir Açıkgöz, Terziler Odası başkanı Ali Doğru, MHP ilçe başkanı Hikmet Külahlı Ak Parti Yerel yönetimler başkanı Fırat Düzel, Samandağ Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Özlem Meriç Bolatoğlu, İl Yöneticileri, İlçe yönetimi, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Haber – Foto: Ümit Dadük Sağaltıcı

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.