" width="160" height="600" />
REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
" width="160" height="600" />
REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Samandağ Ayna Haber

VATAN PARTİSİ “KOMUTANLARIMIZIN YANINDAYIZ”

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
<strong>VATAN PARTİSİ “KOMUTANLARIMIZIN YANINDAYIZ”</strong>
313 views
17 Ocak 2023 - 17:10
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun komuta kademesini hedef alan sözlerine Vatan Partisi,Hatay il başkanlığından ve Samandağ ilçe başkanlığından Türkiye’nin birliği ve bütünlüğünün hedef alındığı bildirildi. ABD’nin verdiği görevlerin yerine getirilmek istendiği vurgulanan açıklamalarda “Başarı şansları yok. Vatan Partisi var. CHP’nin tabanındaki, Altılı Altılı Masa’nın tabanındaki vatanseverlere sesleniyoruz; partileriniz Türk ordusuna, Türk milletine, Türkiye’nin birliğine savaş açmışlardır. Yurttaşlarımızı da Vatan Partisi’ne çağırıyoruz” denildi.

Vatan Partisi Hatay il başkanı Ali Başkut, parti yöneticileri ile Antakya’da İkinci Noter,Künefeciler meydanı yanında açıklama yaparak:Kılıçdaroğlu, Yeni Nesil Fırtına Obüsleri Teslim Töreni’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmasını alkışlayan kuvvet komutanlarını kast ederek “kariyerist”, “bol apoletli Ortadoğu üniformaları”, “Ortadoğu askerleri savaşlardan, cephelerden kaçtılar”, “komuta kademesi haddini bilsin” gibi ifadeler kullanmıştı. Türk halkının tepkisine neden olan ifadelere Vatan Partisi Hatay il başkanı Ali Başkut yanıt verdi. basın açıklamalarında “Mustafa Kemal’in askerleriyiz”, “ABD’nin sözcüsü Kılıçdaroğlu”, “Askere düşmanlık düşmana askerlik”, “ordu millet el ele tam bağımsız Türkiye”, “Savaşan orduya Mehmetçiğe bin selam” sloganları atıldı. Türk bayrakları ve parti flamalarının da taşındığı eylemleri, çevrede toplanan vatandaşların da dikkatle izlediği görüldü.

İl başkanı Ali Başkut:“Kemal Kılıçdaroğlu 10 Ocak 2023 günü Meclis kürsüsünden Türk Ordusuna, Türk Komutanına hakaretler ederek düşmanlığını ilan etmiştir. Açıklama üzerine ABD’nin içimizdeki bütün kuvvetleri, Türk Ordusuna karşı savaş açmıştır. Ak Parti iktidarı bu açıklamanın farkında değildir. Ak Parti medyası da bu gelişmenin farkında değildir. Kemal Kılıçdaroğlu’nu grup toplantısında alkışlayan milletvekilleri de neye alet olduğunun farkında değildir. Altılı Masa partilerinin içindeki vatanseverler de olayın farkında değildir.

Bozgunculuk İçin Harekete Geçtiler

“Kemal Kılıçdaroğlu, bu açıklamaları rastgele yapmıyor. ABD’nin psikolojik savaş dairesi organları gibi çalışan Cumhuriyet ve Sözcü de bu manşetleri boşuna atmıyor. Buradaki tehdit, ABD’nin Türkiye’ye yönelik doğrudan silah kullanma yönündeki tavrı ve iradesidir. Açıklanan budur.

“ABD, Türkiye’ye silah göstermektedir ve Kılıçdaroğlu gibi unsurlar iç cephede bozgunculuk yapmak için harekete geçirilmiştir.

“Başarı şansları yoktur. Çünkü bu sürecin farkında olan ve gereğini yapma gücüne, siyasetlerine, programına sahip Vatan Partisi vardır. CHP’nin tabanındaki, Altılı Masa’nın tabanındaki vatanseverlere de sesleniyoruz. Partilerinizin ABD’ye göbekten bağlanmış görevlileri, Türk ordusuna, Türk milletine, Türkiye’nin birliğine savaş açmışlardır. HDP’leştiler, PKK’laştılar. Sahte solcu oldular. Hiçbir vatansever bu rezalete daha fazla tahammül edemez. O yurttaşlarımızı da Vatan Partisi’ne çağırıyoruz.” dedi.

Haber Merkezi

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.