HATAY’DA YAĞMA SINIR TANIMIYOR SU SAYAÇLARI DA ÇALINIYOR

HATAY’DA YAĞMA SINIR TANIMIYOR SU SAYAÇLARI DA ÇALINIYOR

Hatay’da yaşanan deprem felaketinin üzerinden 3.5 ay geçti…

Depremin olduğu ilk günlerden itibaren gece ve gündüz tüm şehri yağmalayan hırsızlar soyguna devam ediyor.

Depremin olduğu günlerde ilk bir ay süre ile şehirde bulunan başta kuyumcular olmak üzere, marketler, teknoloji mağazaları, iletişim firmaları, giyim mağazaları vb tüm işyerleri yağmalandı.

Hırsızlar işyerlerinin ardından yıkılmayan binalarda bulunan evlerin kapılarını kırılarak evlerde soygun yaptılar.

Depremin ikinci ve üçüncü ayında da hırsızlık olayları sürekli devam etti ve şimdi üçüncü ay geride kalırken ev ve işyerlerini soymayı bitiren hırsızlar apartmanların giriş kısımlarında bulunan su saatlerini çalmaya başladılar. Şehirde bir çok apartman girişindeki su saatlerini çalan hırsızlar bu saatleri hurda fiyatına satıyor.

Depremin olduğu ilk günden itibaren hırsızlık olayları tüm şehirde devam etti. Hırsızlık olaylarının bir kısmını Türkler yaparken özellikle yıllardır Hatay’da yaşayan ve ayrıca şehir dışından Hatay’a gelen yabancı uyruklu kişiler tüm şehri yağmalayarak deprem sonrası Hatay halkına zarar verdiler…

#Hatay #deprem #hırsızlık #soygun

Haber Merkezi

YORUM ALANI

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.