" width="160" height="600" />
REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
" width="160" height="600" />
REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Samandağ Ayna Haber

ZİYARETLER SIKLAŞTI

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
ZİYARETLER SIKLAŞTI
6 views
05 Aralık 2023 - 12:34
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Samandağ Esnafından Başkan Eryılmaz’a Sıcak Karşılama

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, Tomruksuyu Mahallesi, Samandağ Diyaliz Merkezi ve Mağaracık Mahallesine zilyetlerde bulundu, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle de özel bireylerle bir araya geldi.

Deprem felaketinin ardında hızla inşa edilerek çok kısa bir sürede faaliyete giren Samandağ Diyaliz Merkezi ziyaretine Samandağ İlçe Başkanı Nadir Kimyon ve CHP Samandağ İlçe yönetimi de eşlik etti.

Hastalarla bir bir ilgilenen ve sohbet eden Başkan Eryılmaz, hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Başkan Eryılmaz, sağlık hizmetlerine en fazla ihtiyaç duyduğumuz bu zamanda elini taşın altına koyarak Samandağ’ a böyle bir sağlık hizmeti kazandırdıkları ve Samandağ’ ın ihtiyacı olan diyaliz merkezini ilçeye kazandırdıkları için Samandağ Diyaliz Merkezi sahibi İdris Emir ve Samandağ Diyaliz Merkezi çalışanlarına teşekkür etti.

Samandağ Diyaliz Merkezi sahibi İdris Emir, desteklerinden ve nazik ziyaretlerinden dolayı Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz’a teşekkür etti.

Esnafları ziyaret ederek, Esnafın dertlerini ve sıkıntılarını dinleyerek sohbet eden Başkan Eryılmaz, esnaflar tarafından güler yüzle karşılandı.

Çalışmalardan fırsat bulduğu her anda vatandaşlar ve esnaflarla bir araya gelmeye özen gösteren Başkan Eryılmaz, bir taraftan esnafları ziyaret ederken diğer taraftan vatandaşlarla sohbet ederek taleplerini aldı.

Ziyarete, CHP Samandağ İlçe Başkanı Nadir Kimyon ve yönetimi eşlik etti.

Mağaracık’ta Mahallelilerin sorunlarını ivedi şekilde çözülmesi için gerçekleştirilen ziyaret ile ilgili verilen bilgide, “Bugün Mağaracık Mahallemizi ziyaret ederek vatandaşlarımızla bir araya geldik. Mahallemizin sorunlarını halkımızdan dinleyerek, kendi alanımıza giren konularda problemlerin sıralı bir şekilde çözülmesi için çalışmalarımıza başladık.

Şehrimizin en ücra köşesine kadar hizmetin götürülmesi için sahada olmaya devam edecek, ilçemizin her köşesine yeniden huzurun ve canlılığın oluşması için her türlü mücadeleyi vereceğiz” dendi.

Samandağ Gökkuşağı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ettiler

Ziyaret üzerine Samandağ Belediye Başkanı Avukat Refik Eryılmaz, “Bugün 3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle Samandağ Gökkuşağı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ederek, orada hizmet veren hocalarımız ve eğitim gören çocuklarımızla bir araya geldik.

Fiziksel veya zihinsel engellerle savaşan her bir birey, gerçek bir kahramandır. Engelli dostlarımızın yaşamına dokunmak, sevgiyle ve anlayışla bir köprü kurmaktır. Dünya Engelliler Günü, farkındalığı artırmak ve birbirimize daha çok destek olmak için bir fırsattır. Unutmayalım, hepimiz aynı dünya üzerinde yaşıyoruz” dedi.

Haber – Foto: Aslı Sağaltıcı

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.