" width="160" height="600" />
REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
" width="160" height="600" />
REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Samandağ Ayna Haber

KAMACI, KEMAL KILÇADROĞLU’NDAN YARDIM TALEP ETTİ

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
KAMACI, KEMAL KILÇADROĞLU’NDAN YARDIM TALEP ETTİ
60 views
18 Eylül 2023 - 19:52
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

İlçemiz sakinlerinden Selim KAMACI, Ziraat Odası Başkanlığı imzasıyla CHP Genel Başkanı Kemal KILIÇDAROĞLU’na Deprem Yardım Talebi konulu bir mektup gönderdi. Kamacı’nın mektubunda; “Sayın: CHP Genel Başkanı Kemal KILIÇDAROĞLU Mukaddemen İlçem, Halkım, çiftçilerimiz, üyelerimiz yönetim kadromuz ve şahsım sizlere en derin sevgi ve saygılarımızı sunarız. Bu mektubu asrın felaketi olarak adlandırılan 06.02.2023 tarihi ile müteakip tarihlerde,

TÜRKİYE de yaşanan yıkıcı ve öldüren depremden kaynaklı en fazla yıkım ile ölümün hasıl olduğu Hatay İline bağlı Samandağ İlçesinin duyarlı bir mensubu olarak, halkım çiftçilerimiz üyelerimiz ve yönetim kadrolarımız adına yazmaktayım.

Sayın KILIÇDAROĞLU

Yaşadığımız acıları sizlerle paylaşmak suretiyle sizi üzmekten ve değerli vaktinizi harcadığımızdan dolayı kendi şahsiyetim adına hicap duymaktayım, beni affetmenizi istirhamı arz ederim. Meselenin toplumsal bir mesele olmasından dolayı toplumsal duyarlılıktan halkım ve

temsil ettiğim üyelerimizin içinde bulundukları olumsuz durumun zaruriyetinden aldığım cesaret ile bu mektubu sizlere yazmakta olduğumu bilmenizi ve beni anlamanızı istirhamı arz ederim.

Sayın KILIÇDAROĞLU

Halkımızın çoğunluğu depremden dolayı canlarını sevdiklerini evini, işini, iş yerini, ahırını İşletmesini, varlığını birikimini yitirdi. Halkın çoğunluğu barınma, geçinebilme, iş bulabilme sorunu yaşamakta.

Halkın büyük kısmı aşırı stres yükü altında ve umutsuzluk içerisinde Haşare, Sinek, Asbest, sıcaklık, toz ve hastalıklara maruz kalarak çadırlarda yaşamak zorunda kalmış bulunmaktadırlar.

Önümüzdeki günlerde yağmur, çamur ve soğuk içinde yaşamak zorunda kalacaklar.

İlçemizin en önemli gelir ve istihdamın kaynağı ve normalleşebilmemizin önünü açacağına inandığımız tarımsal üretimimizde; Çiftçi ve üreticilerimizin başta barınma sorunu olmak üzere gübre, zirai ilaç hayvan yemi temininde yaşamakta oldukları zorluklardan mütevellid tarım ve hayvancılık üretimimiz aksamakta olup bu aksamalarda alışveriş ile gıda temin çarkının dönmesini engellemektedir.

Bu durum normalleşmememizin önüne geçmekte ve aksatmaktadır.

Sayın KILIÇDAROĞLU

İlçemizde üretmekte olduğumuz başta narenciye olmak üzere ürünlerimiz kuvvetle muhtemel hak ettiği normal fiyatı bulamayacak, masrafını dahi kurtaramayacak.

Sizlerden çiftçilerimize, halkımıza, İlçemize destek olmanız açısından halkına gıda yardımlarında bulunan CHP’li Belediyeleri ürünlerimizi satın almaya teşvik etmenizi istirhamı arz ederim. Halkıma YARDIM ederseniz sizlere minnettar olurum. Şayet yardım edemeyecek durumdaysanız sizleri acımız ile üzdüğümüz ve değerli vaktinizi harcadığınız için sizlerden özür dileriz. Muhabbet ve saygılarımı sunar Hakkınızı helal etmenizi temenni ederim” ifadeleri yer aldı.

Haber – Foto: Eser Sağaltıcı

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.