" width="160" height="600" />
REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
" width="160" height="600" />
REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Samandağ Ayna Haber

 OVACIK KAYMAKAMI DÜNDAR, İLÇEMİZDE GÖREV YAPACAK

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
109 views
06 Eylül 2023 - 10:54
 OVACIK KAYMAKAMI DÜNDAR, İLÇEMİZDE GÖREV YAPACAK
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Samandağ ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti. Tunceli Ovacık Kaymakamı Emre Dündar, Hatay Samandağ Kaymakamı olarak atandı.

Gerçekleşen kararname sonrası ilçemiz vatandaşlarına veda mesajıyla seslenen Samandağ’da Kısa sürede kendini sevdiren Kaymakam Mehmet AKSU, “Değerli Samandağlı Hemşehrilerim, 3 aydan fazla süredir görev yaptığım Samandağ ilçemizden bugün itibari ile ayrılıyorum. Depremin en çok etkilediği ilçemizin yaralarını hızlıca sarmak ve vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm üretmek adına yoğun mesai harcadık. Bu süre zarfında bana destek olan Koordinatör Kaymakamlarımıza ve birlikte çalıştığım tüm mesai arkadaşlarıma ve diğer tüm paydaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Rabbim bir daha Ülkemize ve Milletimize böyle elim hadiseleri yaşatmasın. Allahaısmarladık!” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’ de yayımlanan Kaymakamlar Kararnamesi ile çok sayıda ilçenin kaymakamı değişti.

Samandağ ilçemize atanan Kaymakam Emre Dündar Kimdir?

1990 Şefaatli/YOZGAT doğumludur. İlk ve Orta Öğrenimini Yozgat’ta tamamlamıştır. 2008 yılında başladığı KSÜ Kamu Yönetimi bölümünden 2012 yılında mezun olmuştur.

Çalışma hayatına İçişleri Bakanlığı Uzman Yardımcısı olarak başlamış ve İçişleri Bakanlığı tarafından açılan yarışma sınavını kazanarak Mülki İdare Amiri olmuştur.

Yozgat Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliğine başlamış; Yozgat’ta İl Merkez Stajını, Konya Cihanbeyli ve Balıkesir Erdek’te refiklik stajını, Ankara’da Mülkiye Müfettişi refiklik stajını tamamlamıştır. Bakanlık merkez stajı kapsamında Ankara’da 4 ay yabancı dil eğitimi aldıktan sonra İngiltere Portsmouth LSI’da dil eğitimi almıştır.

Yozgat Çandır ilçesinde kaymakam vekilliği görevinde bulunmuştur. (Yozgat Akdağmadeni Kaymakamlığına ve Yozgat Vali Yardımcılığına vekâlet etmiştir.) Kaymakamlık kursunu başarıyla tamamlayarak sırasıyla; Çorum ili Uğurludağ, Kahraman Maraş İli Andırın Kaymakamı ve 13/07/2020 tarihli ve 2020/362 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile İlçemize atanmıştır. Yapmış olduğu başarılı çalışmalarından dolayı üç kez Başarı Belgesi ve bir Üstün Başarı Belgesi ile ödüllendirilmiştir.

Ümit Dadük Sağaltıcı

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.