" width="160" height="600" />
REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
" width="160" height="600" />
REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Samandağ Ayna Haber

RAY HUKUK BÜROSU AÇILDI

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
RAY HUKUK BÜROSU AÇILDI
117 views
17 Kasım 2023 - 17:46
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Ray Hukuk Bürosu iş ve siyaset dünyasından çok sayıda ismin katıldığı görkemli bir törenle hizmete girdi. Açılışın depremzedeler için müziksiz olması dikkat çekti, takdir topladı.

Hatay’ın Samandağ ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi Ahmet Yesevi Caddesi İş Bankası ve Garanti Bankası üstü Kat:3’te yer alan adresiyle Ray Hukuk Bürosu hizmete girdi. Refik Ray’ın kızı, İş dünyasının tanınan simalarından iş insanı Erdoğan Ray’ın ve Kuşalanı eski Belediye Başkanı Süleyman Ray’ın yeğeni Avukat Nurhak Ray’ın hukuk bürosunun açılışına yoğun ilgi gösterildi.

İşadamı Erdoğan Ray, hukuk bürosunun açılışına katılan herkese teşekkür etti.

Protokol üyeleri tarafından kurdelenin kesilmesinin ardından misafirler hukuk bürosuna geçip tebriklerini ilettiler.

“Atlattığımız bu zor süreçten sonra topluma bir nebze faydamız olabilecekse ne mutlu bize” şeklinde sözlerine başlayan Av. Nurhak Ray, katılım sağlayan misafirlere teşekkürlerini iletti.

Hatay Baro Başkanı Hüseyin Cihat Açıkalın; ‘’ Hatay’ın ve ülkemizin içinden geçtiği bu zor süreçte en çok ihtiyaç duyulan meslek gruplarından biri de avukatlardır. Devletin temeli adalet, adaletin de temeli savunmadır, avukatlardır. Bu zor günlerde bir meslektaşımızın aramıza katılması, adalet mücadelesinde yanımızda olması bizim için mutluluk verici bir olay. Nurhak Hanım’a hukuk ve demokrasi yolculuğunda başarılar diliyorum. ‘’ şeklinde açıklamada bulundu.

Samandağ Belediye Başkanı Avukat Refik Eryılmaz ,  “Öncelikle  kıymetli kardeşim meslektaşım avukat Nurhak Ray hanımefendiye hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.  Avukatlık gerçekten çok kutsal bir meslek, zira vatandaşın adalet yolunda elinde tutmak kadar kıymetli bir emek yok sanırım. Şartlar zor olsa da bu yolda kendisine  başarılar diliyorum. Mesleğini  eminim ki büyük bir azimle yapacaktır. Hayırlı uğurlu olsun diyorum.”

İşadamı Erdoğan Ray, avukatlık bürosunu açan Yeğeni Nurhak Ray’a  hayırlı olsun temennisinde bulunarak Hukuk Bürosunun açılışına katılan herkese teşekkür etti.

Ray Hukuk Bürosu açılışına; Hatay Baro Başkanı Hüseyin Cihat Açıkalın, Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz, Sanayi ve Ticaret Eski Bakanı Fuat Çay, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, CHP ilçe başkanı Nadir Kimyon ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, CHP Samandağ Gençlik Kolları  başkanı Bünyamin Reyhanoğulları, AK Parti ilçe başkanı Ahmet Toysal, AK Parti Samandağ ilçe Koordinatörü Hasan Arslan, MHP ilçe başkanı Hikmet Külahlı, Samandağ Belediye Eski Başkanı Mithat Nehir, Samandağ Muhtarlar Derneği Başkanı Mahir Cebburoğlu, Oda Başkanları, ADD Samandağ Şubesi başkan Atiye Sönmez Erdoğdu,  Samandağ Devlet Hastanesi başhekimi Züheyr Günal,  Kuşalanı Eski Belediye Başkanı Süleyman Ray , Baro eski başkanı Av. Ekrem Dönmez, Yerel Ses Sanatçısı Semir Ray, iş adamı Eser Şefikoğulları, iş insanları, muhtarlar, ailesi, arkadaşları, meslektaşları ve çok sayıda davetli katıldı.

HABER – Foto: Ümit Dadük Sağaltıcı

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.