" width="160" height="600" />
REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
" width="160" height="600" />
REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Samandağ Ayna Haber

SAMANDAĞ KAYMAKAMLIĞI, ATA’YA ÇELENK SUNDU

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
SAMANDAĞ KAYMAKAMLIĞI, ATA’YA ÇELENK SUNDU
62 views
28 Ekim 2023 - 15:26
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

“29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ” dolayısıyla Kaymakamlık binası önünde bulunan Atatürk Anıtına çelenklerin sunulmasıyla başlayan tören, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından sona erdi.

İlçemiz Kaymakamı Emre DÜNDAR “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100.Yıldönümü Dolayısıyla Mesaj Yayınladı.

İlçemiz Kaymakamı Mesajında ‘’Milletimizin ezelden ebediyete uzanan ve şanlı tarihindeki en önemli dönüm noktalarından biri olan Cumhuriyetimizin 100. Yıldönümünü kutlamanın gururunu yaşamaktayız.

Bağımsızlığımızın yegâne imzası olan Cumhuriyet rejimi; demokratik, laik ve sosyal hukuk devletini gerçekleştirme inancının temel dayanağı olmuştur. ‘’Cumhuriyetsiz bir toplum, yarınsız bir gündür.’’ Asırlar boyunca bir hayli nifak oyunlarını bozarak vatan ve millet bütünlüğü yolunda kararlı adımlarla yürüyen bu kutlu milletin Cumhuriyetle birlikte müreffeh bir seviyeye erişme çabasını “Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur” düsturuyla bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada sürdüreceği şüphesizdir.

Başta Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizin, çok ağır bedeller ödeyerek kazandığı Cumhuriyet, bizlere en büyük armağandır.

‘’Cumhuriyet fazilettir ve erdemli yurttaşlarla yükselen bir idaredir.’’ Bu ülkenin ortak acılarını ve sevinçlerini paylaşan paydaşlarını aynı bayrak altında birleştiren, birlik ve beraberlik düşüncesiyle hareket ettiren ve demokrasinin yegâne göstergesidir.

100 yıldır ışıldayan, milletimizin geleceğini aydınlatan Cumhuriyetimizin ilelebet yaşamasını diliyorum. Gönülleri kaynaştıran, büyük bir adalet ve barış medeniyetinin mirasçıları olarak bizler, kardeşçe birbirimizi kucaklamalı ve birbirimize sımsıkı kenetlenerek geleceğimizi hep birlikte inşa etmeliyiz

Bizler ecdadımızın emaneti olan bu güzel vatanı ve bağımsızlığımızı daima muhafaza etmeye, 100 yıldır olduğu gibi ilelebet Atamızın yolunda ilerlemeye, Cumhuriyetimizi sonsuza dek layığıyla yaşatmanın ve bu millete yakışır evlatlar yetiştirmenin verdiği onur ile hayatımızı idame ettirmeye devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle bir kez daha Cumhuriyetimizin 100.Yılını en içten dileklerimle kutluyor, Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyorum.’’ ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.