" width="160" height="600" />
REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
" width="160" height="600" />
REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Samandağ Ayna Haber

İSKENDERUN’DA CHP, ‘MANSUROĞLU İLE DEVAM’ DEDİ

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
İSKENDERUN’DA CHP, ‘MANSUROĞLU İLE DEVAM’ DEDİ
51 views
15 Ağustos 2023 - 16:13
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

İskenderun İlçe Kongresine Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz Başkanlık Yaptı. Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, hafta sonunda İskenderun’da gerçekleşen CHP Olağan İlçe Kongresi’nde Divan Başkanlığı yaptı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongrede, Divan Başkanlığına, Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz seçildi. İki adayla çıkılan kongrede Yusuf Mansuroğlu ve Fahrettin Turhaner’in delegeye yaptıkları konuşmaların ardından kongre başladı.

Divan Başkanı Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz yaptığı konuşmada: “öncelikle yaşadığımız deprem felaketinde hayatını kaybeden canlarımıza Allah’tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Bugün İskenderun İlçe Başkanlığımızın Olağan Kongresi’ndeyiz. Siz değerli yoldaşlarımla burada bulunduğumuz için mutluyum ve bu önemli kongrede Divan Başkanlığı yaptığım için ayrıca gururlu olduğumu ifade etmek istiyorum. İlçe başkanlığı için yarışan iki değerli kardeşimiz Yusuf Mansuroğlu ve Fahrettin Turhaner’e bu onurlu yolda başarılar diliyorum. Kongrelerin amacı kazanıp kaybetmek değil. Ülkemize, şehrimize ve partimize neler katabileceğimizdir. Birlik ve beraberliğimiz daim oldukça ve el ele vererek mücadele verdikçe her zaman başarıya ulaşacağız.

Kongremizin başta İskenderun’umuza, Hatay’ımıza, Bölgemize ve tüm Ülkemize hayırlı olmasını diliyor, başkanlık için yarışan iki kardeşimize bir kez daha başarılar diliyorum” dedi.

Kongreye Hatay CHP Milletvekili Nermin Yıldırım Kara, Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, Hatay CHP İl Başkanı Hakan Tiryaki, Arsuz Eski Belediye Başkanı Nazım Culha, CHP ilçe başkanları, meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Kongre sonucunda başkan değişmedi.

İskenderun’da ilçe başkanlığı için mevcut başkan Yusuf Mansuroğlu ile Atatürkçü Düşünce Derneği Şube Başkanı Fahrettin Turhaner yarıştı. Seçimi Yusuf Mansuroğlu kazandı.

Yeniden seçilen Yusuf Mansuroğlu 246 oy alırken, rakibi Fahrettin Turhaner ise 115 oy’da kaldı.

İskenderun CHP ilçe yönetimi Yusuf Mansuroğlu başkanlığında şu isimlerden oluştu; Gül Akça, Filiz Aratemur, Zeki Batman, Hüseyin Derin, Haydar İnkaya, Mehmet Diboğlu, İklim Kabasakal, Sultan Gündüz, Cihat Naz, Veli Polat,Mustafa Saçlı, Muzaffer Terletmez, Nuri Tekin, Ömer Yayla, Meral Yıldız, Hüseyin Yüksekbaş.

Haber – Foto: Ümit Dadük Sağaltıcı

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.