“HADO Resmi İnternet Sitesi Ve HADO Bileti Resmi Satış Noktası İbaresi Dışında Hiçbir Yerden Bilet Almayın…”
Son günlerde hadobilet.com vb. sitelerde bilet satışı yapılacağı ve bayilik verileceğine ilişkin acentelere, Türkiye’ye ve Hatay halkına duyurular yapıldığı gözlenmektedir. Ancak bu konunun aslının olmadığı ifade edildi. Bu ve buna benzer paylaşım sitelerinin HADO’yla hiçbir ilgisi bulunmadığı belirtildi.
Konu üzerine açıklama yapan yetkililer, “HADO acente kurumsal yapılanması, bilet aplikasyonu ve sefer planı üzerinde büyük bir titizlikle çalışıldığını, HADO’nun ve Hatay Büyükşehir Belediyesinin resmi kanallarından duyuru ve çağrı yapılmadan, HADO resmi internet sitesi ve HADO bileti resmi satış noktası ibaresi dışında hiçbir yerden bilet alınmaması ve bu tür istismar amaçlı kurulan yapılara ve firmalara itibar edilmemesini önemle rica ederiz.
Ayrıca HADO bilet satışı sistemi ve acente bilet satış bayilik organizasyonunun büyük bir tanıtım lansmanıyla Lübnan,Kıbrıs,Mersin,Adana,Gaziantep,Kilis,Osmaniye,Kahramanmaraş ve Hatay bilet satış acentelerinin de katılımıyla Hatay’da büyük bir etkinlikle yapılacağını kamuoyuna saygı ile duyururuz” ifadelerine yer verdiler.
Haber- Foto: Ali Doğru