Samandağ Esnaf ve Sanatkârlar Odası seçimine SARI Liste ile katılacak olan Başkan Adayı Mehmet Ali Son, yayınladığı bir mesajla tüm esnafın ve halkın bayramını kutladı. Mesajında birlik, beraberlik ve dayanışma vurgusu yapan Son, özellikle zor süreçlerden geçen esnafın yan yana durmasının önemine dikkat çekti.

“Bayramlar Omuz Omuza Durduğumuz Özel Günlerdir”
Seçim çalışmalarında mütevazi duruşu ile dikkat çeken Başkan Adayı Son, bayramların toplumun temel taşı olan esnaflar için ayrı bir anlam taşıdığını belirterek şu ifadeleri kullandı: “Bayramlar; birliktir, dayanışmadır, paylaşmaktır… Zor zamanlarda omuz omuza duran esnafımızın gücünü bir kez daha hissettiğimiz, gönüllerin birleştiği özel günlerdir.”
Bereket ve Huzur Temennisi
Esnafın ekonomik ve manevi anlamda güçlenmesi temennisinde bulunan Son, mesajını şu sözlerle tamamladı: “Bu mübarek bayramın; işlerimize bereket, sofralarımıza bolluk, kalplerimize huzur getirmesini diliyorum. Birliğimizin daim, kazancımızın bol olması temennisiyle; tüm esnaf ve sanatkârlarımızın bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.”
Ümit Dadük Sağaltıcı




ADD SAMANDAĞ ŞUBESİ: “ÇANAKKALE RUHU 111 YILDIR SÖNMEYEN BİR MEŞALEDİR!”
“ÇANAKKALE GEÇİLMEZ” DEDİRTEN MİRAS
KARANLIK GECEDEN KANDİL AYDINLIĞINA: SAMANDAĞ’DA GÖNÜL SOFRALARI KURULDU
SAMANDAĞ ESNAFINA SANAYİ SİTESİ MÜJDESİ: MASTER PLAN HAZIR!
SAMANDAĞ 1. ETAP TOKİ’DE GÜVENLİK FELAKETİ
İSTİKLAL’İN SESİ, VATANIN MİRASI: ŞEHİTLER VE ANALAR
SAMANDAĞ’DA GURUR GÜNÜ