Samandağ’da “Uyuşturucu Ticareti” suçundan 16 yıl 20 gün kesinleşmiş hapis cezası ile aranan ve firari durumda olan C.K., İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalandı.

Samandağ’da Aranan Uyuşturucu Hükümlüsü Yakalandı
Samandağ İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda yapılan teknik ve fiziki takipler sonucunda, “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama” suçundan hakkında 16 yıl 20 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan C.K.’nın ilçede saklandığı tespit edildi.
Aynı zamanda “Hükümlünün Kaçması” suçundan da hakkında yakalama kararı bulunan C.K., polis ekiplerince düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen hükümlü, tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
Ümit Dadük Sağaltıcı




Hatay Yasta: Berkan Karakaya Son Yolculuğuna Uğurlandı
“DAYANIŞMA YARGILANAMAZ!”
HATAY’DA GÖNÜLLERE “CANSUYU”
YASMİN İÇİN EL ELE: MİKOTİNBAND’DEN ANLAMLI DAYANIŞMA KONSERİ
YOLUN SONU ŞAMPİYONLUK OLSUN!
Milleyha Doğa Gözlem Merkezi Kapılarını Açıyor: Büyük Buluşma 13 Şubat’ta!
ASİ NEHRİ’NDE ACI SON: 8 GÜNDÜR ARANAN BERKAN KARAKAYA’NIN CANSIZ BEDENİ BULUNDU