" width="160" height="600" />
REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
" width="160" height="600" />
REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Samandağ Ayna Haber

Samandağ Eğitim Sen: DAYANIŞMAYLA AŞACAĞIZ!

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
329 views
30 Mart 2023 - 13:40
Samandağ Eğitim Sen: DAYANIŞMAYLA AŞACAĞIZ!
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Pazartesi günü psiko-sosyal destek çalışmamızın 12.sini Hamit hocamız denetiminde gerçekleştirdik.
Aynı gün Antakya Armutlu mahallesindeydik. Deprem bölgelerinin tamamındaki manzara ile karşılaştık. Hiçbir güvenlik önlemi olmadan, hiçbir sağlık koşulu yaratılmadan yıkım, enkaz kaldırma ve taşıma işi devam ediyor. Üç maske bile korumaya yeterli değil.


Hukuk sekreterimiz Salih Esmer Can Tv’nin Samandağ’da 48. Gün deprem sonrası içerikli Programına katıldı ve sürece dair bilgiler verdi.

Yetisiz yetkili olarak kendini var eden ilçe müdürünün kararnamesini iptal ettirmeye çalıştığını biliyorduk, fakat yetkililerin bu denli basiretsiz davranabileceklerine, özellikle bu süreçte ihtimal vermiyorduk. Bizim için fark etmez. Kaldığımız yerden devam.

Yanlışa yanlış doğruya doğru demeye ve doğruyu destekleyip yanlışın karşısında demokratik, hukuki ve meşru tepkimizi koymaya devam edeceğiz. Kendileri düşünsün.
İstanbul’dan ve özellikle eğitim ile ilgili çalışmalarda bize çok destek olan dostlar sendikamızı ziyaret etti. Elleri yine doluydu. Var olsunlar.


Ayrıca Hollanda’dan dostlarımızın gönderdiği kitap setleri sahiplerine teslim edildi. Sağ olsunlar, var olsunlar.
Salı günü demokratik kitle örgütleri ve koordinasyonlarla, ağırlıklı enkaz olmak üzere genel konuları kapsayan bir toplantımız oldu. Birlikte hareket etmenin önemi ne bir kez daha vurgu yapıldı.
Ve İlk gün ilk dost elini uzatan İstanbul Beykoz ekibi kısa bir aradan sonra yine yanımızdalar. Hoş gelmişler sefa gelmişler.


Nilüfer belediyesinden dostlarımızın kitap, test vb. içerikli emaneti bize ulaştı. İhtiyaç sahiplerine ulaşacak.
Çarşamba günü yoğun fırtına ve yağmur nedeni ile psiko-sosyal destek çalışmamızı iptal ettik. Çocuklarımız bizleri bağışlasın. Haftaya pazartesi ve Çarşamba günleri kaldığımız yerden devam.
İstanbul’dan dostlarımızın gönderdiği TYT-AYT-LGS setleri tarafımıza ulaştı. Bitişiğimizdeki gönüllü eğitimci dostlara (Bizim nitelememiz ile, hoş görsünler PARK-DERSANE) teslim edildi.


Bizlere gelen bilgiler ilçenin birçok yerinde eğitim faaliyetinin gönüllüler üzerinden ve daha sistematik bir şekilde yürüdüğü yönünde.

Sorumsuz ve yetkisiz biri tarafından nezaketsizce davranışlara maruz kalan ve yeri değiştirilen, gönüllü olarak ilk günden beri sahada olan öğretmenlerimiz Aslı Yılmaz ile Esra Aslan önceki görevlerine iade edildi. İşlerinin başındalar… Sorumsuz ve yetkisiz şahıstan ayrıca özür de bekliyoruz.

TMMOB ile enkaz kaldırma ve taşıma çalışmaları ile ilgili olarak bir görüşmemiz oldu. Bir heyet talep ettik, dönüş bekliyoruz. Bizleri bekleyen onca sorun daha var kuşkusuz. Karşılaşabileceğimiz tüm sorunları ancak elbirliği ile ve dayanışmayla aşabileceğimizi bilerek sevgi ve saygılarımızla. Umutsuzluk Yasak…30.03.2023

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.