" width="160" height="600" />
REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
" width="160" height="600" />
REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Samandağ Ayna Haber

YETİSİZ YETKİLİLER HARİÇ EĞİTİMCİLER SAHADA…

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
YETİSİZ YETKİLİLER HARİÇ EĞİTİMCİLER SAHADA…
775 views
24 Mart 2023 - 20:55
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Bugün peş peşe Koreli dostlarımızın ziyareti ile güne başladık. Ardından Japon ile Güney Afrika kökenli Japon dostlarımızla soframızı paylaştık.

Eğitimci Dostlarımızın gönderdiği ders kitapları tarafımıza ulaştı. Emanetleri sahiplerine ulaşacak. Dayanışmaları için ayrıca teşekkür ediyoruz.
ÇHD’li avukatlarımız da bugünkü ziyaretçilerimiz arasındaydı. Antakya Subaşı, Samandağ Kurtderesi mahallesi ile Tavla’da hukuksal bilgilendirmeleri oldu. Daha sonra birlikte planlayacağımız bir gün aynı bilgilendirme toplantısının ikincisini sendika binamızda yapacağız.

Hamit hocamızın denetiminde 11. sini gerçekleştirdiğimiz psiko-sosyal destek drama çalışmamızı mahallelere yaymak niyetindeyiz. Başta sevgili gönüllü öğretmenlerimizden olmak üzere kendi mahallesinde böyle bir çalışmanın sorumluluğunu üstlenecek dostların bize ulaşması durumunda ilgili mahalleye bu çalışmayı çadırı ile birlikte taşımayı düşünüyoruz. Bize bu konuda yardımcı olmak isteyen dostlar lütfen bize ulaşsın.
Ülkenin dört bir yanından ve özellikle eğitim alanı ile ilgili olarak bizlere sürekli araç, gereç, kaynak akışı ve özellikle gönüllü öğretmenlerimizin çalışmalarına destek amaçlı geliyor, doğrudan ilgili öğretmenlerimize ulaştırıyoruz.
Gönüllü aşçı dostumuzun aşevi için günlük “tadımlık” et temin listemiz haftalık olarak tamamlanmak üzere. Başta aşçımıza ve katkı sağlayan kasaplarımıza ayrıca teşekkür ediyoruz.
Enkaz kaldırma çalışmaları ile enkaz depolama alanları konularında en kısa sürede burada aktif olarak bir şeylere derman olma derdi ile çırpınan tüm dostlarımızla bir değerlendirme ve ortak tutum belirleme niyetimizi paylaşacağız.
Sendika binamızda, gönüllü öğretmenlerimize aktardığımızdan arta kalan kitap vb. şeyleri tasnif ettik. İhtiyaç sahibi canları bekleriz.

Haliyle bizlerin de ( sendikada 24 saat mesai yapan gönüllü öğretmen ve dostlarımızın) günlük kullanım amaçlı ihtiyaçları oluyor. Daha ihtiyaç var demeden yine gönüllü öğretmenlerimiz tarafından karşılanıyor. Dayanışmanın bu denli güzel oluşu umudumuza umut katıyor.
Eklediğimiz birkaç resim Tekabaşı mahallesindeki gönüllü öğretmenlerimizden. Büyük çadır ihtiyaçları var ve en kısa sürede dostlarımız aracılığı ile karşılayacağız. Dayanışmayla aşacağız. Umutsuzluk Yasak. 24.03.2023 Samandağ Eğitim Sen

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.