" width="160" height="600" />
REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
" width="160" height="600" />
REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Samandağ Ayna Haber

ESNAFLAR YENİDEN ‘SAİT BAŞKAN’ DEDİ

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
<strong>ESNAFLAR YENİDEN ‘SAİT BAŞKAN’ DEDİ</strong>
298 views
24 Ocak 2023 - 16:25
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

S. S. Samandağ Esnaf Ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi 2023 yılı Genel Kurul Toplantısını hafta sonunda ilçemiz Deniz Sitesi Poseidon Düğün Salonunda gerçekleştirdi. Sait Kahiloğulları Başkanlığındaki yönetim güven tazeledi.

Olağan Seçimli Genel Kurul Seçiminde oyların çoğunluğunu alarak güven tazeleyen Başkan Kahiloğulları üyelerin yoğun ilgi ve alkışları arasında kısa bir teşekkür konuşması yaptı.

‘Kurum başkanları olan Said Gülşen ve İlhan Gülşen’i bir kez daha anımsayıp Allah’tan rahmet diliyorum’ diyen Başkan Kahiloğulları, ‘hafta sonunda tek liste ile başkanlık talep ediyor olmamıza rağmen bizlere teveccüh ederek burada bizimle olan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Bize layık gördüğünüz bu görevde, Ben ve çalışma arkadaşlarım, siz değerli esnafımızla omuz omuza, birlik beraberlik ve dostluk ruhuyla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Kongrenin divan başkanlığını Hatay Kooperatif bölge birliği başkan vekili Nurettin koyun, yardımcılığını Mithat Sağaltıcı, Velif Coşkun ve Doğan Yapar yaptı.

Kongreye Ortodoks Hristiyan Cemiyeti Eski Başkanı İşadamı Mahir Hilenoğlu,  Samandağ Şoförler Odası Başkanı Mustafa Terzi, Samandağ Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Refik Gümüşoğlu, Berber ve Kuaförler Esnaf Odası Başkanı Nadir Açıkgöz, Samandağ Bakkallar Esnaf Odası Başkanı Necdet Arslan, Samandağ Terziler Esnaf Odası başkanı Ali Doğru, MHP Samandağ Başkan Yardımcısı Nuri Eryılmaz, Ak Parti İlçe Başkanı Semir Özdemir ve üyeler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başlayan kongrede faaliyet raporu, mali rapor, denetim raporu ve mali bütçe okunarak oy birliği ile kabul edildi. 

Yaşlısından gencine büyük bir saygıyla üyelerini kapıda karşılayan Kahiloğulları’nın saygılı ve kibar tavrı esnafları memnun etti. 

Kongre sonrasında oluşan Yönetim Kurulu

Asil Üyeler: Sait Kahiloğulları, Müfide Doğru, Seyhan Yıldırım, İlhan Çetin, Hikmet Kurtuluş.

Yedek Üyeler: Hakan Kılınç, Ayten Genç, İbrahim Rıdvanoğulları, Semih Bakır, Hikmiye

Aslan.

Denetim Kurulu Asil üyeler: Yücel Kuzu, Meriç Uzun Yedek Üyeler: Sezer Esmer, Meltem Dağ Miçooğulları

Bölge Birliği Temsilciliğine: Asil Üyeler/ Sait Kahiloğulları, Özer Özdemir, Yılmaz Teker, Pelin Baytar, Sevinç Kimyonok Yedek Üyeler: Yılman Malik Güneş, Gökhan Güçük, Mert Tekil, Cuma Kayıkçı, Ali Terzi isimlerinden oluştu.

Samandağ AYNA Gazetesi olarak, güven tazeleyerek yönetime yeniden Seçilen Başkan Kahiloğulları ve Üyelerine başarı diliyoruz.

Haber  – Foto: Ümit Dadük Sağaltıcı

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.