" width="160" height="600" />
REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
" width="160" height="600" />
REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Samandağ Ayna Haber

Samandağ Belediyesi’den cevap; “ÜZÜLÜYORUZ”

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
568 views
19 Ocak 2023 - 14:44
Samandağ Belediyesi’den cevap; <strong>“ÜZÜLÜYORUZ”</strong>
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Samandağ Belediyesi, bazı basın eliyle yapılan manipülasyonlara dikkat çekti. Samandağ Belediyesi, son günlerde Belediye ve Belediye Başkanı Avukat Refik Eryılmaz’a yönelik bazı basın mensupları eliyle yapılan manipülasyonlara sosyal medya hesaplarından yayınladıkları bir video ile dikkat çekti.

Videoda, Samandağ Belediyesi’nin sorumluluk alanında olmayan konular ile ilgili bilgi çarpıtma yaparak halkı yanlış yönlendirip, Samandağ Belediyesi ve Belediye Başkanına manipülatif eylem girişiminde bulunan ve gazeteciliğin en önemli kriterlerinden biri olan “Kamu Yararını Gözetmek ve Doğru Haber Yapmak” ilkelerinden kopuk bir şekilde hareket eden sözde basın mensuplarını kınayan ve “ÜZÜLÜYORUZ” başlığı ile paylaşılan videoda, belediyeye karşı ithamlar ve yalan bilgiler ile yapılmak istenen manipülasyonlara karşı, gerçek bilgiler video aracılığı ile halkla paylaşıldı.

Samandağ Belediyesi’nden  yapılan açıklamada; “ ÜZÜLÜYORUZ.

Gazetecilik gibi kutsal bir mesleği halkın iradesiyle seçilmiş bir Belediye Başkanına karşı manipülasyon yaratmak için kullananlar adına ÜZÜLÜYORUZ.

Halka ait Samandağ Belediyesi kurumunun basın eliyle yıpratılmasına ÜZÜLÜYORUZ.

Samandağ Belediyesi sorumluluğunda olmayan elektrik kesintilerinin, sanki Belediyemizin ihmali sonucunda kaynaklandığını ima edenlere ÜZÜLÜYORUZ.

Arıtma Tesisi, Kanalizasyon, Su ve Sivrisinek İlaçlamasının belediyemize ait olmadığını defaatle bildirmemize rağmen bizi sorumlu tutanlara ve halkı doğru aydınlatma ile görevli basın mensuplarına, bizi ithamlarından dolayı ÜZÜLÜYORUZ.

Halkımızın gerçekleri bilmesi gerektiğini düşünüyor, yapılmak istenen manipülasyonlara ÜZÜLÜYORUZ.

Kamuoyuna saygıyla sunulur.” ifadelerine yer verildi.

Haber – Foto: Ümit Dadük Sağaltıcı

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.