" width="160" height="600" />
REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
" width="160" height="600" />
REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Samandağ Ayna Haber

“LİYAKATSİZ VE KAYIRMACI ATAMALARA KARŞIYIZ!”

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
292 views
09 Aralık 2022 - 15:35
<strong>“LİYAKATSİZ VE KAYIRMACI ATAMALARA KARŞIYIZ!”</strong>
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

HDP Samandağ İlçe Örgütü, SYKP Samandağ İlçe Örgütü, Samandağ’da Son Günlerde konuşulan Samandağ Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü hakkında görüş belirtti.

Yapılan ortak yazılı açıklamada; “Ankara Alperen Ocakları İl Başkanı olduğu belirtilen bir kişiyi ataması iddiası, Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz’ın 21.11.2022 tarihinde Ali Yolcu’nun sunduğu “Demokrasi Bulvarı” adlı programda katıldığı bir TV programında, ilçenin çıkarları için böyle bir yola başvurduğunu söylemesi ile doğrulanmış oldu.

İlçemizde onlarca üniversite mezunu genç işsizlik ile boğuşurken, çoğu insan geçinebilmek için yurt dışına mahkûm kalırken daha önce Arsuz Belediyesine de bir yakınını yine liyakatsizce işe aldıran Hatay milletvekili Hüseyin Yayman’ın ricası üzerine  Samandağ belediye başkanının liyakatsiz ve kayırmacı ataması Samandağ’ın menfaati için, hizmet gelsin diye yaptım tarzında açıklamalarla meşrulaştırılamaz. Bu atama asla Samandağ halkının yararına bir atama değildir.

 Samandağ halkının yararına olacak olan ve halkın sorunlarını çözecek olan şey birilerinin çıkar amaçlı gizli ilişkileri değil; rantçı belediyecilik anlayışına karşı halkın mülkiyetinde olan ve onun hizmetinde kullanılması gereken belediye olanaklarını kapalı kapılar arkasında, bir takım kişisel menfaatler uğruna değil halkın refahı için kullanmaktır.

Biz dün olduğu gibi bugün de halkın,  işçilerin, yoksulların, çocukların, esnafın, kadınların, emeklilerin kısacası tüm toplumun  yönetime doğrudan katılmasını, yaşadığı  bütün sorunlarının çözümlerine fiilen katılmasını sağlayacak bir yerel yönetim anlayışımız ile, yaşanan bu liyakatsiz, etik olmayan, menfaatçi işlerin  ve halkın yararına olmayacak her adımın karşısında   mücadelemizi sürdüreceğiz”dendi.

Haber – Foto: Eser Sağaltıcı

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.