" width="160" height="600" />
REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
" width="160" height="600" />
REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Samandağ Ayna Haber

ARSLAN: RAHMET, MİNNET VE ŞÜKRANLA YÂD EDİYORUM

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
548 views
09 Kasım 2022 - 18:04
<strong>ARSLAN: RAHMET, MİNNET VE ŞÜKRANLA YÂD EDİYORUM</strong>
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Ak Parti Hatay İl Başkan Yardımcısı ve Samandağ Koordinatörü Hasan Arslan, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü münasebetiyle bir anma mesajı yayımladı.

Arslan mesajında, “İstiklâl mücadelemizin önderi, büyük siyasi deha Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 84. yıl dönümünde saygı ile anıyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ülke işgal altındayken ve her şey bitti denilirken yaktığı bağımsızlık ateşiyle yüce milletimizi istikbal ve istiklal ruhuyla bir araya getirmiş, eşsiz bir dirayet ve hamiyetle, çizdiği istikamette hem milletimizin hem de esaret altındaki diğer milletlerin kaderini değiştirmiştir.

Atatürk; savaş meydanlarında kazandığı zaferlerle büyük bir komutan olduğu gibi aynı zamanda hayatını ülkesine ve milletine adayan büyük bir liderdir. Onun en büyük gayesi, Türkiye’yi birlik ve beraberlik içinde, hak ettiği muasır medeniyetler seviyesine çıkarmaktır. Bu yolda ‘Hayatta en hakiki mürşit ilimdir’ diyen büyük önder, millî ve manevi değerlere sahip çıkarak bilimin ışığında yol almamız gerektiğini vurgulamıştır.

Bu duygu ve düşüncelerle ebediyete intikalinin 84. yılı dolayısıyla bizlere Cumhuriyet’i armağan eden Mustafa Kemal Atatürk’ü ve İstiklal Savaşımızın bütün kahramanlarını, vatanımız uğruna fedakârca şehit olan kahramanlarımızı rahmet, minnet ve şükranla yâd ediyorum”dedi.

Haber – Foto: Ümit Dadük Sağaltıcı 

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.