" width="160" height="600" />
REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
" width="160" height="600" />
REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Samandağ Ayna Haber

ASEL’E, GÖRKEMLİ AÇILIŞ

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
<strong>ASEL’E, GÖRKEMLİ AÇILIŞ</strong>
970 views
08 Kasım 2022 - 11:08
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Asel Kahve Görkemli Açılışı, Açılış İlçemizde uzun yıllardır organizasyon alanında çalışmalarıyla adından söz ettiren Hatay Lora Organizasyon imzasıyla gerçekleşti. 

Genç Girişimci Yusuf Kocaoğlu’na ait “Asel Kahve” hafta sonunda birçok farklı çeşidin bir arada buluştuğu Atatürk Mahallesi Hayyük pasajı üzerindeki adresinde açıldı.

Asel Kahve’de yok yok. Filtreli Kahve çeşitleri, Organik çay çeşitleri, Şekerleme çeşitleri, aromalı kahve çeşitleri ve daha birçok çeşit ile Asel Kahve İşletmecisi Genç Girişimci Yusuf Kocaoğlu yaptığı açıklamada şu ifadeler yer verdi: “Hatay’da ve özelikle de Samandağ’ında oluşan Türk Kahvesi kültürünü daha da zenginleştirip merkez haline getirmek ve aromalı ve yeni tat kahvelerimizle başta Samandağ olmak üzere ve Hatay’da kendimizi tanıtmak.

Daha sonrasında bu yeni tat kahvelerimizi diğer illerimize de taşıyarak şubeleşip memleket insanımıza istihdam sağlamak. Tüm halkımızı bekliyoruz, ilçemize ve insanlarımıza hayırlı olsun.”

Açılış Törenine; Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Tahsin Demir, AKP Samandağ İlçe Başkanı Semir Özdemir, Gelecek Partisi Hatay İl Başkanı Can Cankesen, Samandağ İlçe Başkanı Mehmet Biber, Gelecek Partisi Antakya İlçe Başkanı Aysel Horoz, Gelecek Partisi İl Ve İlçe Örgütü, Vatanını Sevenler Federasyonu İl Başkanı Hasip Aslanoğlu, Vatanını Sevenler Federasyonu Kadın Kolları İl Başkanı Melek Savaşlıoğlu, Vatanını Sevenler Federasyonu İl Başkan Yardımcısı Sibel Beyaz, Vatanını Sevenler Federasyonu Samandağ İlçe Başkanı Çetin Kababıyık, Vatanını Sevenler Federasyonu İl Ve İlçe Örgütü, MHP Samandağ İlçe Koordinatörü Ayhan Direybatoğulları, AKP İlçe Koordinatörü Hasan Arslan, AKP İlçe Örgütü, DEVA Partisi Hatay İl Başkanı NidalHüzmeli, DEVA Partisi Hatay İl Yönetiminden Uğur Çakır. Samandağ İlçe Nüfus Müdürü Mehmet Kızılkaya, Bakkallar Odası Başkanı Nejdet Aslan, Muhtarlar Birliği Başkanı Mahir Cebburoğlu, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Refik Gümüşoğlu, sevenleri, ailesi ve çok sayıda halk katılım gösterdi.

Haber – Foto: Aslı Sağaltıcı

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.