" width="160" height="600" />
REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
" width="160" height="600" />
REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Samandağ Ayna Haber

ABACI: YAPTIĞINIZ İŞ LÜTUF DEĞİL BİZE.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
ABACI: YAPTIĞINIZ İŞ LÜTUF DEĞİL BİZE.
484 views
26 Ekim 2022 - 11:09
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

CHP Samandağ İlçe Başkanı Avukat Turgay ABACI, çevre yolu ile ilgili yapılan açıklamalara sert çıkış yaptı. CHP İlçe Başkanı, çalışmalar sırasında 7 Mütahitin İflas Ettiğini hatırlatarak, diğer illerde yapılan yatırımlara dikkat çekti.

CHP Samandağ İlçe Başkanı Av. ABACI, “AKP Hükümeti, 1 Yılda Hatay’dan 12.5 Milyar Vergi topluyor, bunun karşılığında Hatay’a 408 Milyon kamu yatırımı yapıyor. Böyle Bir Ortamda AKP Yöneticileri, 7 Mütahitin İflas Ettiği, onlarca kez bitirileceğine dair söz verip yarıda bıraktıkları çevre yolu üzerinden halen algı yaratmaya çalışıyorlar. Ödediğimiz ve karşılığını hiçbir şekilde alamadığımız vergileri görmezden gelerek ilçemize sanki lütuf yapmışlar gibi beyanlarda bulunuyorlar. Bu mütahitler ne hikmetse Rize’de, Erzurum’da, Bursa’da, Gaziantep’te iflas etmiyor. Bir Samandağ’ında iflas ediyor. AKP hükümeti işine gelen yerlerde akla ziyan derecede büyük yatırımlar yapıp, dağları delerek otoyollar, tüneller yaparken iş Samandağ’ına gelince bir çevre yolunu senelerdir yapamıyor. Yapmayı bırakın eline yüzüne bulaştırıyor.

Çevre yolu bir tarafa Rize’de 400 km duble yolu 8 aylık bir sürede bitiren, Reyhanlı’ya 4 şeritli adeta las vegas yolları yapan AKP hükümeti gelin görün ki sadece 22 km’lik Samandağ – Antakya otoyolunu 20 yıldır bitiremiyor.

Bitirmeyi bırakın Karaçay karakolu yokuşunda, köprü üzerinde rezil bir müteahhitlik örneği ile kazalara adeta davetiye çıkarılıyor.

Hiçbir işi doğru düzgün yapamayan AKP hükümeti Çevlik – Arsuz arasında 40 yıl sonra yaptığı yarım yolun her yağışta kapanmasına, yollara koca koca kayaların düşmesine ve insan hayatının büyük bir risk altında olmasına sessiz kalıyor, ulvi iktidarlarına rağmen hiçbir çözüm üretemiyor.

40 yıldır konuşulmasına rağmen çok şükür şimdi anca bitirebildikleri Samandağ Devlet Hastanesi önünde haftada 6 gün şov yapmaktan utanmıyorlar…

Uyanın beyler!

Hatay’a ve Samandağ’ına hak ettiği kamu yatırımlarının yüzde 5’i yapılmıyor. Yaptığınız iş lütuf değil bize.

Ama çok az kaldı.

Yolcudur Abbas bağlasan durmaz…

Halkın iktidarında Hatay’a ve güzelim ilçemize hak ettiği yatırımları yapmak çok kısa bir süre sonra bize nasip olacak inşallah.

#geliyorgelmekteolan#

Saygılarımla”dedi.

Haber – Foto: Ümit Dadük Sağaltıcı

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.